65-jarig jubileum Yamaha Motor op speciale website

65-jarig jubileum Yamaha Motor op speciale website

Met trots viert Yamaha Motor Europe de 65e verjaardag van Yamaha op 1 juli met een uitgebreide update van het bedrijfsgedeelte van de website. Wereldwijde, Europese en nationale onderwerpen worden geïntegreerd en er wordt teruggekeken op iconische momenten uit de illustere racegeschiedenis van het merk. Bij Yamaha staat Kando centraal: de visie van oprichter Genichi Kawakami die al vanaf het allereerste begin onderdeel uitmaakt van de bedrijfsmissie. Yamaha blijft ernaar streven om Kando te bieden aan zijn klanten en alles te delen, van de onvergetelijke herinneringen in de motorsport tot de baanbrekende machines. Kando is een Japans begrip dat staat voor de gelijktijdige gevoelens van grote tevredenheid en intense opwinding die we ervaren wanneer we iets van uitzonderlijke waarde tegenkomen.

Sinds de oprichting zit racen in Yamaha's DNA en dit is nu tot leven gebracht in het gedeelte "Onze geschiedenis" op de vernieuwde corporate website. Gebruikers kunnen teruggaan in de tijd en Yamaha's succes op het circuit herbeleven, inclusief alle weg- en off-roadprestaties zoals de MotoGP, het FIM Motocross Wereldkampioenschap, World Superbikes of nationale kampioenschappen. 

Websitebezoekers krijgen ook de kans om enkele iconische Yamaha producten te herontdekken, van de toonaangevende DT-1 en de innovatieve YZ250 tot de hoogwaardige R1 Supersportmotoren, van de allereerste buitenboordmotor P-7 tot de krachtige F425A XTO, en van de robuuste Grizzly 700 EPS ATV tot de innovatieve side-by-side YXZ1000R modellen. Hoewel dit gedeelte in de komende maanden nog zal worden uitgebreid, kunnen bezoekers nu al genieten van de Europese modellen van Yamaha, die hun segment naar een hoger niveau tilden. 

Gebruikers kunnen ook een reeks andere historische verhalen uit de 65-jarige geschiedenis van Yamaha beleven. Neem een kijkje achter de schermen met klanten en werknemers in de serie Moving You, en blijf op de hoogte van al onze huidige race- en bedrijfsactiviteiten. Samen versterkt dit de "Kando" missie die innovatie, passie en emotie naar klanten over de hele wereld brengt.

Ontdek dit allemaal via het nieuwe gedeelte "Over ons" op de website: https://www.yamaha-motor.eu/nl/nl/about-us/ 


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal