2020 Kawasaki Z400 en Ninja 400 officiële kleuren

2020 Kawasaki Z400 
Een jaar na de introductie van de gloednieuwe Z400, bewijst de laatste toevoeging aan de Kawasaki Z-range zich te hebben ontwikkeld tot uiterst succesvol model binnen het A2 Naked segment en voor heropstappers of rijders die willen downsizen. De Z400, met zijn moderne en agressieve Sugomi design elementen, is voorzien van alle rij-gemakken zoals een multifunctioneel LCD scherm, rondom LED verlichting en Assist & Slipper koppeling. De actieve en sportieve rijhouding en korte wielbasis dragen bij aan de optimale beleving en controle. De niet te missen 399cc Parallel-Twin met 45 pk staat niet alleen garant voor een koppelrijk karakter, maar ook voor een zeer laag brandstofverbruik. De 41mm dikke voorvork biedt een flexibele vering en doormiddel van het Slipper Clutch systeem kan het achter wiel niet meer blokkeren tijdens snel terugschakelen.

De Kawasaki Z400 staat vanaf november in de showroom in de volgende kleuren: Metallic Matte Graphite Gray/ Metallic Spark Black en Candy Lime Green/ Metallic Spark Black.

Performance Pakket:
Om de Z400 te personaliseren, zal wederom het Performance pakket verkrijgbaar zijn met een titanium Akrapovič uitlaat, Buddyseat Cover en Tankpad.

2020 Kawasaki Ninja 400 
De Kawasaki Ninja 400 wordt vanaf zijn introductie geprezen om zijn geweldige prestaties en uitstekende rijeigenschappen. In het lichte Supersport segment is de A2 geschikte Ninja 400 al vanaf zijn introductie ongekend populair. De Ninja 400 weet succesvol een brug te slaan tussen dominantie in het World Supersport 300 kampioenschap engebruiksvriendelijkheid op straat. De Kawasaki Ninja 400 is de perfecte combinatie van ultieme performance en optimale handling en is voorzien van een ongekend betrouwbare en zeer potente 399cc Parallel Twin krachtbron met 45 pk. Verder blinkt deze Supersport uit door het gemakkelijk en vertrouwd sportief rijdenop straat en circuit. Dankzij het hoogwaardige lichtgewicht Trellis frame, een dikke 41mm voorvork en de beste remmen in zijn klasse zetten de Ninja 400 op een uitzonderlijk hoog niveau. Het scherpe en volwassen design van de Ninja 400 wordt benadrukt door een hoogwaardige afwerking. Dubbele LED koplampen, een multifunctioneel LCD-scherm, een assist & slipper koppeling en de nieuwste Nissin ABS-module behoren tot de standaard uitrusting.

De 2020 Kawasaki Ninja 400 is beschikbaar in twee kleurstellingen;Metallic Spark Black en de vernieuwde  KRT editon (Lime Green).

Performance pakket
Voor de 2020 Ninja 400 is er het populaire Performance pakket, bestaande uit een schitterende titanium Akrapovič demper met hitteschild, een seatcover in bijpassende kleur en een tankpad.

De 2020 Kawasaki Ninja 400 en Z400 staan al vanaf december in de showroom. De prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.

Kijk voor meer informatie en een dealer in uw regio op www.kawasaki.nl

 2020 Kawasaki Ninja400 EX400G 242GN1DRF3CG


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal