Husqvarna Motorcycles zomeraanbieding: korting op kleding

Husqvarna Motorcycles kondigt de zomeraanbieding van geselecteerde functionele en casual premiumkleding voor zowel offroad als op straat aan. De Husqvarna-dealers geven in deze periode grote kortingen op geselecteerde collecties.

De Vitpilen- en Svartpilen Collections zijn ontwikkeld om perfect te voldoen aan de eisen van de moderne motorrijder, met een uitgekiend assortiment beschermende motorkleding dat premiumkwaliteit combineert met een optimale dagelijkse functionaliteit.

De motorcross en enduro Functional Clothing Offroad Collections bieden innovatieve technische functies voor meer comfort, duurzaamheid en bescherming. Een compleet assortiment kleding en beschermende uitrusting die rekening houdt met de unieke uitdagingen van offroad rijden, zodat motorcross- en enduro-rijders volledig voorbereid zijn op hun volgende rit.

De Casual Clothing Collections bieden premium kledingstukken waarmee liefhebbers van Husqvarna Motorcycles hun stijl kunnen bevestigen met kleding die is ontworpen om te voldoen aan de dynamiek van een moderne levensstijl.

Deze unieke collecties bieden vrijetijdskleding voor mannen en vrouwen en zijn ontworpen om de hoogste normen van kwaliteit, functionaliteit en stijl van Husqvarna Motorcycles te weerspiegelen.Ga voor meer informatie over dit zomeraanbod naar een van de lokale Husqvarna Motorcycles-dealers.

De promotie is geldig van 1 juli tot 31 juli 2019 op alle kleding van modeljaar 2018 en ouder die bij de dealer beschikbaar is en zolang de voorraad strekt, bij alle deelnemende Husqvarna Motorcycles-dealers. Uw dealer vertelt u er graag meer over!

Husqvarna Motorcycles casual clothing


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal