Nieuw: Husqvarna Motorcycles EE5 elektrische kindercrossmotor

Husqvarna Motorcycles presenteert met trots de nieuwe EE5, een elektrische aangedreven minicycle die de baanbrekende motorcrossreis van het merk voortzet en een complete en volledig aanpasbare vijf kilowatt-wedstrijdmachine levert. Gemaakt om de competitie aan te gaan met elke 50cc brandstof aangedreven motor, combineert de snel laadbare EE5 de nieuwste componenten van hoge kwaliteit met een carrosserie die speciaal is ontworpen om jonge rijders een moeiteloze ergonomische en volledige elektrische rijervaring te geven.
Het eerste elektrische model ooit van Husqvarna Motorcycles, de EE5 biedt jongeren een milieuvriendelijke manier om te leren, te concurreren en plezier te maken. De rijhoogte is eenvoudig aanpasbaar en kan eenvoudig worden ingesteld naar behoefte van een steeds beter wordende of groeiende rijder. De motor levert twee uur rijplezier voor beginners en 25 minuten voor serieuze racers. De meegeleverde oplader heeft slechts 70 minuten nodig om de lithium-ion batterij volledig op te laden.

Voorzien van de laatste veringstechnologie is de EE5 uitgerust met 35 mm WP XACT-vorken met een veerweg van 205 mm gecombineerd met een volledig instelbare WP-achterschokdemper welke zorgen voor buitengewone dempingseigenschappen. Een hoogwaardig chromoly frame, hydraulisch bediende remmen, lichtgewicht wielen, taps toelopend Neken stuur en opvallende graphics completeren Husqvarna Motorcycles baanbrekende, geheel nieuwe EE5 machine.

EE5 Technische Highlights
• State-of-the-art elektromotor met topprestaties van 5 kW
• 6 verschillende rijmodi, gemakkelijk te selecteren
• 907 Wh lithium-ion batterij
• Snel opladen
• Hoogwaardig chassis met op race gebaseerde en bewezen technologie
• Modern, Zweeds geïnspireerd ontwerp
• Ergonomische carrosserie en verstelbare zithoogte
• WP-vering – XACT-luchtvork en achterschokbreker - voor geavanceerde prestaties en controle

Bij de EE5 biedt Husqvarna Motorcycles de Kids Railed Gear aan - een reeks offroad-kleding en beschermende uitrusting die veilig en comfortabel rijden garanderen. Speciaal ontworpen met het oog op de kampioenen van morgen, worden hoogwaardige materialen gebruikt om stijlvolle en functionele kleding te garanderen. Daarnaast is er een reeks accessoires beschikbaar voor de EE5, die de prestaties verbeteren en de bescherming verhogen. De nieuwe Husqvarna EE5 zal vanaf juli 2019 wereldwijd verkrijgbaar zijn bij alle geautoriseerde Husqvarna Motorcycles dealers.

Husqvarna Motorcycles EE5 elektrische crossmotor kind

 


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal