KTM Fan Packages voor MotoGP Dutch TT Assen

Het geluid. De geur. De show. Niets is vergelijkbaar met de onvergetelijke sfeer op het hoogtepunt van de tweewielermotorsport op asfalt dan samen met KTM van de MotoGP te genieten. KTM staat bekend om spannende evenementen vol actie en de fans spelen een cruciale rol om hierbij het geheel tot eenzame hoogte te tillen en er iets extra speciaals van te maken. Ook hier is KTM in alle drie de klassen - MotoGP, Moto2 en Moto3 - vertegenwoordigd met een duizelingwekkend scala aan talent en machines. Bereid je voor op de met adrenaline doordrenkte sfeer van de van oranje overlopende tribunes om de coureurs van Red Bull KTM Factory Racing en Red Bull KTM Tech3 aan te moedigen. Zich gesteund wetend door de onmiskenbare slogan Ready to Race, is KTM voorbestemd om het totaalpakket aan kracht, passie en MotoGP aan te bieden in het KTM Fan Package van 2019.

Door hun populariteit en de vraag ernaar zullen KTM Fan Packages beschikbaar zijn op elf van de negentien data van het nieuwe FIM World Championship-seizoen, dat begin maart al van start is gegaan in het lampenlicht van Losail, Qatar.

De KTM Fan Packages variëren in prijs en beschikbaarheid, maar meestal bevat een aankoop een toegangsticket, een plaats op de KTM-tribune (bij geselecteerde wedstrijden), een KTM-tas, een T-shirt, een pet, een keycord en oordopjes. Er zijn ook een speciale KTM-parkeervoorzieningen bij het thuiscircuit van de fabriek in Oostenrijk. Voor KTM-rijders en -fans is dit een unieke manier om bijeen te komen en zich achter de raceteams te scharen, die aan werkelijk elke categorie meedoen – de MotoGP, de Moto2 en de Moto3 – en zelfs de 'winnaars van morgen' eruit halen in de Red Bull MotoGP Rookies Cup support-serie (die samenvalt met de races in Mugello, Assen, op de Sachsenring en in Spielberg).

Aanstaande MotoGP Grand Prix-wedstrijden met KTM-tribunes:

Ronde 7: Circuit de Barcelona-Catalunya, Spanje (16 juni)
Ronde 8: Assen, Nederland (30 juni)
Ronde 9: Sachsenring, Duitsland (7 juli)
Ronde 11: Red Bull Ring, Oostenrijk (11 augustus)
Ronde 12: Silverstone, Groot-Brittannië (25 augustus)
Ronde 16: Motegi, Japan (20 oktober)
Ronde 17: Phillip Island, Australië (27 oktober)
Ronde 18: Sepang, Maleisië (3 november)

Alle informatie over wat elke KTM Fan Package per race bevat, vind je hier: https://www.ktm.com/fanpackage

Tickets voor de KTM Fan Tribune tijdens de MotoGP van Assen zijn bijna uitverkocht! Wil jij er nog bij zijn, bestel ze dan snel. Klik hier: https://mtrn.ws/KTMfanpackage

KTM Fan Package 2019


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal