2019 Husqvarna Svartpilen 701 Style nu bij dealers

Husqvarna Motorcycles is verheugd om de onmiddellijke beschikbaarheid van de Svartpilen 701 Style aan te kondigen - een speciale, flat-track geïnspireerde straatverkenner met een opvallend nieuw kleurenpalet en talrijke premium-upgrades. De Svartpilen 701 Style is nu beschikbaar bij het wereldwijde dealernetwerk van Husqvarna Motorcycles.
Een stijlvolle progressie van de Svartpilen 701, de Svartpilen 701 Style biedt een opwindende rij-ervaring samen met extra premium componenten en een uniek, visueel opvallend brons, zwart en zilverkleurenschema. Spaakwielen zijn een premium add-on, waardoor de fiets een stoere, tijdgebonden uitstraling heeft. CNC-gefreesde voetsteunen zorgen voor een extra vleugje kwaliteit en zorgen voor meer aandacht voor detail. Aan het stuur gemonteerde spiegels verlagen het visuele uiterlijk van de fiets en zorgen voor een iets 'gemener' uiterlijk. Aan de zijkanten van de brandstoftank worden aluminium badges toegevoegd om de high-end kleurstelling af te werken, en om bescherming toe te voegen. De Svartpilen 701 Style is ontworpen om aantrekkelijk te zijn voor stijlbewuste motorliefhebbers en biedt uitstekende prestaties in alle rijomstandigheden. Hij is gebouwd rond een krachtige ééncilindermotor die een uitstekende prestatie biedt van 75 pk [vermogen] en 72,0 Nm [koppel]. Uitgerust met verstelbare WP-veringvoor een doortastende handling, is een uitzonderlijk remvermogen gegarandeerd dankzij de combinatie van Brembo-remmen en de nieuwste Bosch ABS-technologie.

Svartpilen 701 Style highlights

-Eenvoudig maar toch progressief ontwerp-Premium spaakwielen
-CNC gefreesde voetsteunen en bar-end spiegels
-De meest geavanceerde eencilindermotor op de markt (75 pk, 72 Nm, 692,7 cc)
-Componenten en technologie van hoge kwaliteit als standaard
-Up/down Easy Shift-Ride-by-wire gasbediening
-Geavanceerde Bosch ABS- en Brembo-remmen
-Volledig verstelbare WP-vering
-Slipper clutch
-Premium LED-verlichting

Svartpilen 701 Style- en Svartpilen 701-rijders hebben de mogelijkheid hun motorfietsen verder te personaliseren met een speciaal aangepast assortiment originele onderdelen. Husqvarna Motorfietsen bieden ook een uitgebreid assortiment aan rijkleding en accessoires, ontworpen om te voldoen aan de stijl en behoeften van moderne motorrijders. De Svartpilen 701 Style is verkrijgbaar bij de Husqvarna Motorcycles dealers, in gelimiteerde oplage bij geselecteerde landen. Voor alle details over prijs en beschikbaarheid, neem contact op met Husqvarna Motorcycles Nederland.

2019 Husqvarna Svartpilen 701 Style


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal