BMW zoekt Nederlands team voor International GS Trophy 2020

BMW Motorrad in Nederland vaardigt een team van Nederlandse GS rijders af naar de BMW Motorrad International GS Trophy, die in 2020 in Nieuw-Zeeland plaatsvindt. Wie denkt klaar te zijn voor het avontuur van zijn leven, kan zich nu aanmelden voor de kwalificatie die plaatsvindt op zondag 26 en maandag 27 mei 2019. Het is voor het eerst dat Nederlandse berijders van een BMW F 850 GS Adventure, een BMW R 1250 GS of een ander GS model zich kunnen kwalificeren voor deelname aan de BMW Motorrad International GS Trophy. Eerdere edities van de GS Trophy voerden door bijvoorbeeld Zuid-Afrika, Patagonië en Mongolië. 

Kwalificatie en aanmelden 
Het Nederlandse team zal bestaan uit drie deelnemers. Om te bepalen welke drie mannen en/of vrouwen dat zijn, kunnen maximaal twintig GS rijders zich aanmelden voor de kwalificatiestrijd op zondag 26 en maandag 27 mei 2019 in Margam Country Park in Wales. De Nederlanders krijgen voor het inschrijfgeld van 525 Engelse ponden 3 weken de beschikking over een BMW F 850 GS voor de reis naar Wales en de onroad uitdagingen tijdens het evenement. Verder kunnen ze rekenen op twee overnachtingen met ontbijt en twee diners. In Margam Country Park kunnen ze voor de offroad uitdagingen gebruikmaken van een GS van de organisatie.

Aanmelden voor het kwalificatie-evenement kan via deze link: https://mtrn.ws/GSTrophy2019 

BMW Motorrad International GS Trophy 2020
Het motto van de BMW Motorrad International GS Trophy 2020 is Destination Paradise. In februari 2020 nemen teams uit zo’n twintig landen deel aan de avontuurlijke rally. De route voert door ongekend landschappelijk schoon, van oerwoud en vulkanen tot in het hooggebergte. Een GS is hier de ideale machine voor. Met uitdagende offroad passages in een exotische ambiance vormt Nieuw-Zeeland het ideale decor.

De zevende editie belooft een van de spannendste BMW Motorrad International GS Trophies ooit te worden, waarin het niet aankomt op snelheid, maar op teamgeest, samenwerking en respect voor techniek, natuur en elkaar.

Alle informatie over de BMW Motorrad International GS Trophy 2020, de inschrijving voor de kwalificatiewedstrijd en de kosten zijn te vinden op de website.

International BMW Motorrad GS Trophy Nederland 2020

 


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal