Ducati Zaltbommel kleurt rood in RED December

De donkere decembermaand zal in Zaltbommel extra rood opgelicht worden door de actie RED December. Er is even gewacht tot Sinterklaas weer naar zijn warme oord is vertrokken, maar nu gaat Ducati Zaltbommel extra los. Niet alleen is de showroom volledig in kerstsfeer ondergedompeld met onder andere een spectaculaire kerst-aankleding, nee RED December is nog veel meer dan dat! Ronald van Vliet van Ducati Store Zaltbommel: “Black Friday was voor ons de opwarmer en opstap naar RED December. De dagen erna zijn we gelijk aan de slag gegaan en hebben we de Store extra rood gekleurd”. Niet alleen een extra rode uitstraling in Zaltbommel, maar ook een serie aanbiedingen waar je rode wangen van krijgt! Kom dit voordeel pakken, maar kom zeker ook kijken naar ons Kerst spektakel in de showroom.

  • RED December is kleding tot maximaal 50% korting
  • RED December is bij besteding van meer dan 250 euro een heerlijke attentie
  • RED December is elke week een speciale actie, en vaak zelfs twee!

Van 4 december tot en met zaterdag 8 december 2018
In deze Panigale Occasionweek krijg je een gratis “garagepakket”. Dit pakket is samengesteld uit een paddockstand, motormat en motorhoes ter waarde van € 650,--

Van 11 december tot en met 15 december 2018
Deze week is de Multistrada Occasionweek, waarin je bij aankoop van een gebruikte Multistrada een gratis Sena communicatieset krijgt.
Deze betreffende week is er ook de “helm inruilweek”. Bij inlevering van je oude helm krijg je € 150,- korting bij aankoop van een nieuwe Arai helm. Met als afsluiting op zaterdag 15 december de aanwezigheid van het “Arai service” team. De Arai helm service omvat een gratis controle en onderhoud aan je helm. Arai controleert dan o.a. de algehele staat van de helm, afstelling van het vizier en controle van de pasvorm. Ze kunnen eventueel ook direct een Sena communicatie set inbouwen.

Van 17 december tot en met 22 december 2018
De Monster 1200 Occasionweek levert elke koper van een gebruikte versie van dit model een gratis Tom Tom navigatiesysteem op!
We hebben daarnaast ook de Motul actieweek met 25% korting op alle Motul onderhoudsproducten met als afsluiting op zaterdag 22 december het Motul prijzenfestival met o.a. een prijzenrad en een fotoshoot met…..
In deze week wordt ook een stap in het nieuwe jaar gezet door het arriveren van de eerste 2019 modellen in Zaltbommel. Kom als eerste proefzitten en realiseer vooraf je eerste goede voornemen voor 2019!

Van 27 december tot en met 29 december 2018
De afsluitende Red December week! In de laatste week van het jaar doe je fantastische zaken bij een Scrambler. In deze week extra korting op een nieuwe Scrambler, oplopend tot wel 1.000,- euro!

In de laatste week van 2018 brengt RED December niet alleen extreem veel korting op Scramblers, maar zijn er ook elke dag verse oliebollen! Vallen we na afloop van RED December in een zwart gat? Nee natuurlijk staan we ook in het nieuwe jaar weer “Tutto per la vostra Ducati con tutto il nostro cuore” oftewel; “alles voor uw Ducati met heel ons hart”.

Naast de RED December actie loopt de gratis Winter Ophaalactie natuurlijk gewoon door. Uw Ducati wordt gratis opgehaald voor een grote beurt of tuningswerk en uiteraard wordt ze weer netjes thuis gebracht. Bij een grote beurt of gelijkwaardig werk aan uw motor krijgt u een leuke attentie.

Ducati Zaltbommel REDdecember 2018


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal