Primeurs en entertainment tijdens Kawasaki News Show

- advertentie - 

Op zaterdag 1 en zondag 2 december 2018 organiseert Kawasaki wederom haar spectaculaire News Show in het Nationaal Militair Museum in Soest. Een uniek en gratis toegankelijk evenement vol nieuws en entertainment, waarbij motorrijders in een geweldige omgeving uitgebreid kennis kunnen maken met de nieuwste Kawasaki modellen en alles wat daar bij hoort! Bovendien verloot Kawasaki op beide showdagen een unieke prijs, namelijk 3 maanden gratis rijden op een 2019 Kawasaki model naar keuze!

Alle nieuwe 2019 modellen zijn tijdens de Kawasaki News Show voor het eerst op Nederlandse bodem te bewonderen. De compleet nieuwe W800 Street en W800 Cafe retromodellen beleven in Soest zelfs hun Europese primeur.

Versys 1000 & Versys 1000 SE – Revolutionaire nieuwe Adventure Sports met een nieuw design en de modernste technologieën zoals; adaptieve elektronische vering, quick shifter, cornering lights, cruise control en Bluetooth connectiviteit!
Z400 - De absolute nieuwe nummer 1 Naked voor het A2 segment
W800 Street & W800 Cafe - Authentieke uitstraling in een ultramodern jasje
Ninja H2 & Ninja H2 Carbon - Met 241pk 's werelds krachtigste straatlegale motor ooit
Ninja H2 SX SE+ - Top of the line Supercharged sports tourer, boordevol innovaties
Ninja ZX-10R & Ninja ZX-10R & Ninja ZX-10R SE - Meer vermogen voor de WSBK kampioen
Ninja ZX-6R 636 - De sterkste en snelste Supersport in zijn segment
Ninja 125 & Z125 - The Toughest choice voor startende motorrijders

Verder zijn natuurlijk ook alle modellen in de nieuwe 2019 kleuren te zien en is er een Kawasaki Legends Museum met roemruchte modellen uit ons verleden. Of kom winkelen in de uitgebreide Kawasaki Shop met de nieuwste kleding en merchandise of bezoek onze aanwezige partners, zoals Monster Energy, Motul, Barracuda, TomTom en Racekids.

Kawasaki Nieuwsshow 2018 NMM

Maar er is meer
Naast al dit nieuws is er nog een extra reden om te komen! We verloten namelijk op elke dag mooie prijzen, zoals 3 maanden lang gratis rijden op een 2019 Kawasaki naar keuze en 2 VIP tickets voor het WK Superbike in Assen. De winnaars worden zowel zaterdag als zondag om 15:00 uur bekend gemaakt. Meedingen naar een van deze fantastische prijzen is simpel – Gewoon naar Soest komen!

Ook zullen vele race teams, zoals het MotoPort Kawasaki Racing Team met Scott Deroue en Robert Schotman, Team Hartog en het Gebben van Venrooy Kawasaki MX1 Team in Soest aanwezig zijn. Zelfs Leon Haslam, de nieuwe teamgenoot van Jonathan Rea in het KRT Factory World Superbike Team, is op zondag 2 december aanwezig van 11.00 tot 14.00 uur voor een handtekeningsessie en fotomoment!

Schrijf je nu alvast in
De toegang voor de Kawasaki News Show en het museum is gratis op vertoon van je motorrijbewijs en na pre-registratie op www.kawasaki.nl. Mensen zonder motorrijbewijs betalen het speciale Kawasaki tarief van slechts € 5,- (normale entreeprijs € 14,-). Ook parkeren in Soest is gratis. We verwachten enorm veel motorliefhebbers, dus schrijf je nu vast in!

Graag tot ziens in het Nationaal Militair Museum* op zaterdag 1 en zondag 2 december 2018!

Kijk voor meer informatie over dit evenement en de 2019 modellen op www.kawasaki.nl 

* Op de plek waar in 1913 de Luchtvaartafdeling van de Koninklijke Landmacht werd opgericht staat 100 jaar later het Nationaal Militair Museum. Een indrukwekkend gebouw van 110 x 250 meter en 13 meter hoge glazen buitenwanden. Het geeft de bezoeker een gevoel van ruimte en zicht op de collectiestukken buiten. Ontdek het Arsenaal en dwaal tussen tanks en vliegtuigen. Voor meer info: www.nmm.nl 


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal