Goedhart Motoren nu ook Husqvarna dealer

Goedhart Motoren in Bodegraven is sinds kort ook dealer van Husqvarna Motorcycles straatmotoren. Met 4000 m2 aan vloeroppervlak en 10 verschillende motormerken behoort deze dealer tot één van de grootste motordealers van Nederland. Met de toevoeging van Husqvarna Motorcycles biedt de dealer een geheel nieuw straat segment aan. Als je in totaal 4.000 m2 tot je beschikking hebt voor tien motormerken, dan past daar het officiële dealerschap van Husqvarna Motorcycles als elfde motormerk nog wel bij. Toch beschouwt Joost Goedhart het Oostenrijkse merk allesbehalve als opvullertje.

‘Toen de Svartpilen en Vitpilen nog in de conceptfase zaten, trokken ze al onze aandacht. Bij iedere update in het prototypestadium bleven ze op ons netvlies hangen. Ook in de uiteindelijke versie blijven de 401 en 701 nog altijd opvallende machines met een vleugje retro. Maar waar je vooral een wat oudere doelgroep op retro’s ziet stappen, raken de Svartpilen en Vitpilen meer de jongere garde, rijders onder de pakweg veertig, vijftig. Omdat we bovendien al jarenlang ervaring hebben met de techniek van de Husqvarna’s en het echt een serieus merk is met veel potentie, vonden we het helemaal een goede aanvulling op ons assortiment.’Toen Husqvarna nog in Duitse handen was, konden we er niets mee, zat er niet echt toekomst in. Maar rol deze motoren op een drukke zaterdagochtend de parkeerplaats op en ze trekken direct veel aandacht. En het mooie is, ze maken benieuwd om ermee te rijden, hongerig. Nou, bij ons kan dat dus omdat we ze beide uiteraard in ons demopakket hebben zitten. Als je er dan nog vanuit mag gaan dat een gave V -twin in de steigers staat, dan bevestigt dat hoe serieus Husqvarna de zaken aanpakt. Dus voor ons is het merk niet zomaar iets, maar echt een aanvulling.’

Proefrit maken?
Benieuwd naar de nieuwe Husqvarna Motorcycles street bikes? Via onderstaande contactgegevens kun je contact opnemen met Goedhart Motoren en informeren naar de mogelijkheden voor proefrijden.

Goedhart Motoren
Europaweg 1D
2411 NE Bodegraven
+31 172 650 005
www.goedhartmotoren.nl 

Goedhart Motoren Husqvarna dealer 2018


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen