2019 KTM Powerwear: nieuwe collectie casual en accessories

Dankzij de KTM PowerWear-collectie van 2019 kunnen trouwe KTM-motorrijders hun passie uiten en tonen dat motorrijden in hun bloed zit. De collectie biedt een gevarieerde keuze aan casual kleding en essentiële accessoires voor wanneer ze niet op hun motor zitten – Ready to Race is immers een manier van leven! De nieuwste collectie casual kleding en accessoires van KTM PowerWear is al even divers als de reeks motorrijproducten uit onze oranje fabriek. Zo omvat deze collectie alles van miniatuurmotoren tot handtassen, hoodies tot hoeden, mokken tot matten, zonnebrillen tot schoenen en horloges tot portemonnees. Deze producten zijn stuk voor stuk ontworpen voor fanatieke KTM-fans voor wie het leven niet snel genoeg kan gaan. De catalogus bevat meer dan 160 items verspreid over meer dan 100 pagina's en is bedoeld voor alle motorrijders, motorcoureurs en fans, ongeacht leeftijd en geslacht. De catalogus is ingedeeld in negen aparte collecties om perfect aan te sluiten bij de houding en ambitie van de beoogde gebruiker: Radical, Pure, Unbound, Emphasis, Replica, Orange, Mechanic, X-BOW en Kini-RB. Probeer zelf de collectie KTM 2019 PowerWear Casual & Accessories bij een KTM-dealer bij jou in de buurt en neem meteen een catalogus mee. 

Hoogtepunten uit KTM 2019 PowerWear Casual & Accessories

Radical Emphatic Tee (Radical Collection)
De designs van de KTM PowerWear Radical Collection zijn al even luidruchtig als de motoren die ze vertegenwoordigen. Met de krachtige ontwerpen van Radical Emphatic Tee, gemaakt van 100% katoen, steel jij gegarandeerd de (race)show!

Pure Jacket (Pure Collection)
Bij KTM denk je niet zo snel aan subtiliteit. Toch vind je binnen de KTM PowerWear Pure Collection visuele ontwerpen die strak zijn, maar nog altijd de krachtige houding van KTM uitstralen. Het Pure Jacket is even stijlvol als functioneel: water- en windbestendig en natuurlijk oranje, zoals je van ons gewend bent.

Unbound Vest (Unbound Collection)
Jij laat je toch zeker door niemand de regels voorschrijven? Zoek de grenzen op met de KTM PowerWear Unbound Collection. Bij het ontwerpen van het Unbound Vest hebben we dezelfde winnende formule gehanteerd als bij het ontwerpen van onze motoren – een zo hoog mogelijke prestatie en functionaliteit en een zo laag mogelijk gewicht. Het vest is sportief, kan aan twee kanten worden gedragen en is ook nog eens water- en windafstotend. Beschikbaar voor mannen en vrouwen.

Emphasis Hoodie (Emphasis Collection)
De KTM PowerWear Emphasis Collection is ontworpen met de zware trainingsvereisten van winnaars in het achterhoofd. De echte winnaar daarbij is de Emphasis Hoodie: sneldrogend, elastisch en ademend. Beschikbaar voor alle jongens en meiden, zolang ze maar een Ready to Race-houding hebben.

Replica Team Softshell (Replica Collection)
Met de KTM PowerWear Replica Collection kan iedereen er Ready to Race uitzien, of je nu een fan bent of ervan droomt om zelf kampioen te worden. Van de pitstraten van MotoGP tot Supercross, iedereen ziet er professioneel uit! Voor wie ben jij? Laat het zien met de Replica Team Softshell. Of waan je al een heuse KTM-fabrieksrijd(s)ter.

Orange Jacket (Orange Collection)
De KTM PowerWear Orange Collection is een klasse apart met haar unieke mix van oranje, zwarte en witte contrasten. Het Orange Jacket is multifunctioneel, duurzaam en helemaal KTM. Weer of geen weer – jij staat op die racebaan! Beschikbaar voor hem of haar in praktisch alle maten.

Mechanic Shirt (Mechanic Collection)
De KTM PowerWear Mechanic Collection heeft alles wat een KTM-specialist van zijn werkkleding verwacht: duurzaamheid en draagbaarheid. Draag niet langer overalls met olievlekken of oude T-shirts, maar kies voor het Mechanic Shirt, een must-have op iedere motorwerkplaats.

KTM 2019 PowerWear Casual Accessories


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal