Moto Guzzi Eagle Days 2018: twee maanden lang voordeel

Van 1 april tot en met 31 mei 2018 staan de officiële Moto Guzzi-dealers geheel in het teken van de Moto Guzzi Eagle Days. Guzzi-liefhebbers die in deze periode één van de 'Made in Mandello del Lario' modellen aanschaffen, kunnen rekenen op voordeel op accessoires. Dit jaar staan de Moto Guzzi Eagle Days synoniem voor gratis accessoires op de V7 III serie en op de V9 Bobber en Roamer. Extra aandacht is er tijdens deze voorjaarscampagne voor de introductie van de nieuwe uitvoeringen van de Moto Guzzi V7 III. Aanvullend op de welbekende Stone, Special en Racer maken nu voor het eerst ook de nieuwe V7 III Carbon, Milano en Rough hun opwachting bij de Guzzi-dealers. Waarmee de V7 III range inmiddels uit zes custom varianten bestaat. Binnenkort wordt dat aanbod nog verder uitgebreid naar zeven, met de komst van de exclusieve, tot 300 exemplaren beperkte V7 III Limited.

Als introductieaanbod op de nieuwe versies ontvangen kopers van de V7 III Rough, Milano en Carbon plus de V7 III Racer nu gratis accessoires, om hun Guzzi nog verder te customizen. Liefhebbers met een voorkeur voor de V7 III Stone of Special ontvangen eveneens gratis accessoires.

Voordeel op Moto Guzzi V9
Naast de V7 III serie zijn ook de modeljaar 2018-uitvoeringen van de V9 Bobber en V9 Roamer tijdens de Moto Guzzi Eagle Days aantrekkelijker dan ooit. Deze lichtgewicht ‘easy cruisers’ onderscheiden zich door comfort en stijl; eigenschappen die nu nog verder naar eigen smaak kunnen worden aangezet dankzij gratis accessoires bij aanschaf van een nieuwe V9 Bobber of Roamer.

V7 en V9 demo’s
Alle officiële Moto Guzzi-dealers nemen van 1 april tot en met 31 mei deel aan de Moto Guzzi Eagle Days. Vanzelfsprekend hebben ze diverse V7 III- en V9-modellen beschikbaar voor een uitgebreide kennismaking. Meer informatie over de Eagle Days, het accessoirevoordeel en het Moto Guzzi dealernetwerk is beschikbaar op www.motoguzzi.nl

Moto Guzzi Eagle Days 2018 V7 V9


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal