Boek nu een BMW Motorrad Speeddate: Spirit of GS

Ervaar de Spirit of GS tijdens de BMW Motorrad Speeddate: Spirit of GS. Alle GS modellen gaan in mei en juni op tournee door Nederland. Van elke GS is er één uitgevoerd met de standaardzithoogte en één in verlaagde uitvoering. Zo kunt u uw ideale GS ontdekken tijdens de Speeddate: Spirit of GS. 

Een Speeddate: Spirit of GS regelt u heel gemakkelijk online. Klik op de link hieronder, vul uw gegevens in en kies dan uw gewenste model en zithoogte. Daarna de dag en het tijdstip die u het beste uitkomen. U ziet meteen of u een date heeft. En vanzelfsprekend ontvangt u een bevestiging per email. U kunt zich inschrijven voor één Speeddate: Spirit of GS via onderstaande link. Ter plaatse kunt u afhankelijk van de beschikbaarheid, in overleg met ons op een tweede Speeddate gaan met een ander model. 

Een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze aantrekkelijke Adventure modellen! Het aantal plaatsen is beperkt, dus boek je speeddate snel online op www.bmw-motorrad.nl/speeddategs en ontdek uw ideale GS.

 BMW Spirit of GS 2017


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen