Komend weekend MOTORbeurs Utrecht 2017: tijden & prijzen

Traditiegetrouw betekent de start van de Motorbeurs in Utrecht ook de start van het motorseizoen in Nederland. Van 23 tot en met 26 februari 2017 vindt de motorliefhebber en aanstaande motorrijder in de Jaarbeurs in Utrecht alles wat met motoren te maken heeft. Bezoekers kunnen zich in één keer oriënteren op nieuwe modellen, motorkleding, trends, accessoires, op maat gebouwde motoren, helmen, navigatie, motorreizen, racers en veel, héél veel meer. Daarbij ligt de focus dit jaar op de belangrijkste trend: de betaalbare middenklassers die momenteel heel erg populair zijn. In de afgelopen jaren zijn bijna alle fabrikanten ook juist in dit segment met motoren gekomen. 

Stunts en activiteiten
Daarnaast is de Motorbeurs altijd populair door het enorme aanbod aan stunts en activiteiten. De meest bizarre motorstunts, interessante demonstraties, wedstrijden, verkiezingen, live motorbouw, er is van alles te zien en te doen. Er zijn veel activiteiten voor kinderen. De kleintjes kunnen op twee locaties zelf motorrijden. Bovendien is er extra aandacht voor de toekomstige motorrijder zonder motorrijbewijs. Bij Try the Bike in samenwerking met Bovag, kan de geïnteresseerde gratis en ter plekke een eerste motorrijles volgen. Daarnaast is er een testparcours voor motoren die geschikt zijn voor het ‘lichte’ A1 en A2 rijbewijs, met daarbij ook de mogelijkheid om op motorscooters met dubbel voorwiel te rijden. Hiermee mag je met je autorijbewijs ook de weg op.

Praktisch
MOTORbeurs Utrecht, van donderdag 23 tot en met zondag 26 februari, Jaarbeurs Utrecht. Openingstijden: do 23 10-21 uur en vrij 24: 10-22 uur, za 25 en zo 26: 10-18 uur. Kaarten aan de kassa kosten 17,50 euro. Kijk voor meer informatie op www.Motorbeursutrecht.nl 

2017 motorbeurs utrecht tijden prijzen


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen