Helmdesignstudio SL Grafics ontwerpt helmen Red Bull Rookies

Met de keuze van de bij motorfans wereldwijd bekende “Red Bull Rookies MotoGP Rookies Cup” voor de helmdesigns van SL Grafics uit Amersfoort, maakt het bedrijf van helmdesigner Sander Lam wederom een flinke stap voorwaarts in de wereld van de motorsportdesigners. Het komende jaar zal SL Grafics de designs maken èn de Schubert motorhelmen in de praktijk van deze kleurstellingen voorzien. Hiermee komen alle jonge talenten die in de MotoGP instromen direct onder de vleugels van de hard groeiende helmenstudio, die van ontwerp tot kant-en-klaar helmen gaat zorgen. 

De keuze van Schubert en de Red Bull MotoGP Rookies is een logisch gevolg van de stormachtige ontwikkeling van SL Grafics. In haar tienjarig bestaan maakt het bedrijf immers al een aantal officiële designs voor de fabrieksproductie van grote merken als Arai, AGV, Scorpion, Nolan en X-Lite. Hiermee komen de ontwerpen van de 31-jarige Amersfoort Sander Lam wereldwijd in de winkels terecht. Daarnaast zijn er veel coureurs uit de hele wereld die “033” bellen voor een nieuw design, zoals Yonny Hernandez, Kyle Smith, Sheridan Morais, Neil Hodgson en recent nog Moto2-ster Marcel Schrötter.

Sander Lam over de keuze van de Red Bull Rookies: “Zo leuk dat al die jonge talenten hun eerste races live op wereldwijde TV met een design van mij gaan doen. We zorgen ervoor dat ze allemaal helmen met een eigen ontwerp hebben, zodat ze daarmee hun eigen dromen en ambities in beeld kunnen brengen. We zijn net naar een groter pand verhuisd en krijgen steeds meer bekendheid wereldwijd, met als gevolg dat steeds meer particulieren die een ècht exclusieve helm willen ons weten te vinden. Ook zien we steeds meer coureurs en teams bij ons aankloppen voor een helm of een compleet ontwerp voor een heel team, inclusief design voor motoren, teamtrucks en teamkleding. Het blijft prachtig om je eigen ontwerpen steeds vaker terug te zien in de motorwereld!”

SL Grafics Sander Lam Schubert Red Bull Rookies MotoGP


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal