KABROEMMM festival zoekt speciale motoren

Jaarlijks organiseert Stichting Kabroemmm in de regio Zuid-West Friesland een familie-oldtimer festival. Kabroemmm zet zich in om belangeloos een super dag te organiseren voor alle leeftijden op gebied van interessante voertuigen waarvan de opbrengst van die dag voor het goede doel is. Kabroemmm wordt bezocht door mensen die interesse hebben en belangstellend zijn in maffe, leuke, mooie, bijzondere en ook oude voertuigen. Het ronken, blinken en horen van verhalen over voertuigen maakt bezoekers enthousiast. 

Afgelopen jaar (2015) heeft op 23 augustus de vierde editie van Kabroemmm plaatsgevonden. Een terrein van ca 3 ha groot met daarop bijzondere showvoertuigen waaronder div. oldtimers (vrachtwagens, auto’s, motoren etc.), een grasbaan voor klassieke 50 cc motoren, een 4x4 demonstratiebaan, een kleppendekselrace, een heuse markt (> 40 kramen) kindervermaak d.m.v. luchtkussen, poppentheater, bungeetrampoline en nog meer en uiteraard een hapje en een drankje. Uiteraard een goede doelenstand niet te vergeten. Het resultaat 2200 bezoekers, waarvan veel gezinnen met kinderen, een prachtige dag, een goed humeur en veel plezier, er is ca 4000 euro gedoneerd aan Villa Joep (in 2014 ca 3200 euro aan Stichting Semmy en in 2013 ca 3700 euro aan Cliniclowns). Op 4 september 2016 vindt de vijfde editie van Kabroemmm plaats.

Goede doel
Het goede doel waarvoor Kabroemmm dit jaar geld gaat inzamelen is Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis UMCG in Groningen. Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis streeft er naar om samen met haar donateurs het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken door in te springen op de behoeften van ouder en kind. Zo ondersteunt zij verschillende wetenschaps- en welzijnsprojecten zoals ‘internet aan bed, muziek optredens, voorstellingen in ons kindertheater en het realiseren van huiskamers. Een ziekenhuis dat een beetje voelt als ‘thuis’.... Het zieke kind verdient beter! Kabroemmm is op zoek naar mooie motorvoertuigen en uiteraard ook unieke, mooie, speciale of gewoon oldtimer motoren. We hopen hiermee dat er nog meer mensen met hun voertuig aanwezig zullen zijn op show van Kabroemmm, er is dan een nog mooier aanbod is te zien uit vroegere tijden.

Op het land van Kabroemmm mag daarom uw motor niet ontbreken, kom vertellen en maak de show compleet! Horen wij uw motor al ronken? Wat ook misschien leuk is, dit wellicht in groepsverband te doen met eventueel een rondrit (kleintje elfsteden of minitourtocht) door het mooie Gaasterland (De zachte glooiingen, kliffen, uitgestrekte loofbossen pal aan de kust en verre vergezichten over het IJsselmeer maken dit tot een bijzonder stukje Nederland).

Kabroemmm heeft genoeg te bieden voor een leuke dag uit.
Meer informatie vindt u ook op www.kabroemmm.nl en op www.facebook/kabroemmm.nl
Voor een impressie van het geheel, bijgaande link naar een filmpje, de foto's staan ook op onze site.
http://kabroemmm.kabroemmm.nl/

Kabroemmm 2016

Wie is Kabroemmm? Kabroemmm heeft als doel het genereren van geld en goederen ten behoeve van goede doelen, die gekoppeld zijn aan kinderen. Dit wordt gedaan door het organiseren van een festival voor het hele gezin. Dit wordt mogelijk gemaakt door het bedrijfsleven, entreegelden, horeca verkopen en daarnaast een goede doelenstand die artikelen verloot/verkoopt. Doel is om na aftrek van de kosten het overgrote deel te doneren aan het goede doel. Het overige deel wordt gebruikt om Kabroemmm het volgen de jaar ook weer mogelijk te maken.
Waarom doet Kabroemmm dit? De stichting bestaat uit personen die het leuk vinden om het evenement te organiseren en zij hadden de keuze om het voor financieel gewin te doen of "just for fun". Er is unaniem gekozen voor "just for fun" en jaarlijks de opbrengst te doneren aan een goed doel.

Mochten er nog vragen zijn of hulp nodig voor de lokale bezienswaardigheden, dan zijn we uiteraard bereikbaar per e-mail.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal