TT op zondag? Ducati Zaltbommel vult de zaterdag!

Op 25 juni 2016 opent Ducati Zaltbommel haar deuren voor alle liefhebbers van motoren voor een waanzinnige dag vol activiteiten. De komst van de Desmo Riding Tour zorgt voor een enorm aanbod aan testmotoren, van Monster tot Panigale en van Diavel tot Scrambler. Iedereen kan zo een proefrit op zijn ideale Ducati rijden in volgorde van binnenkomst, want we doen niet aan vooraf inschrijven, zodat wie eerst komt ook het eerst maalt. Naast deze opwindende demoritten is het programma afgeladen met andere activiteiten.

Zo is er de veringexpert van Rotech om de setting van jouw motor optimaal aan jouw rijstijl, gewicht en ervaring aan te passen, je zult verstel staan van de winst die dit oplevert! Daarbij wordt niet alleen de setting aangepast, maar wordt er ook gedemonstreerd hoe deze ingewikkelde materie in elkaar zit, zodat je wijzer weggaat. Daarnaast is er de mobiele vermogensbank die niet alleen het topvermogen van je motorfiets meet, maar ook de noodzakelijk informatie levert om tot een optimale afstelling te komen.

Op een dag als deze mag een strakke aanbieding zeker niet ontbreken. Daarom gaan we gelijk heel ver, door voor onze kledingafdeling “2 product voor de halve prijs” in te voeren. Dit is hèt moment om toe te slaan!

Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd met de nodige hapjes en drankjes, dat komt goed uit want zo kan je lekker ontspannen kijken naar de trainingen van de Dutch TT, die we op een groot scherm laten zien. Zo kom je die laatste zaterdag van juni op de ideale manier door!

Ducati zaltbommel


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal