Nieuwe kleurstellingen op diverse 2016 BMW modellen

BMW Motorrad begint modeljaar 2016 met nieuwe lakkleuren op diverse modellen en voegt daarnaast de bijzondere uitvoering van de BMW R 1200 GS in Triple black toe aan het BMW Motorrad gamma.

BMW F 800 GT
Vanaf modeljaar 2016 is de BMW F 800 GT verkrijgbaar in de nieuwe kleurcombinatie Monolith metallic matt/Saphirschwarz metallic. De lakkleur Darkgraphit metallic is niet langer beschikbaar.

BMW R 1200 GS
Vanaf modeljaar 2016 is de BMW R 1200 GS niet alleen verkrijgbaar in nieuwe lakkleuren. Met het oog op veiliger motorrijden is het aanbod van speciale opties uitgebreid met onder meer ABS Pro en een dynamisch remlicht (in combinatie met de optionele Rijmodi Pro). Een overzicht van de nieuwe kenmerken van de BMW R 1200 GS: ABS Pro en dynamisch remlicht als speciale optie, Lightwhite uni vervangt de bestaande lakkleur Alpinweiss uni. De lakkleur Blackstorm metallic is niet langer beschikbaar.

BMW R 1200 GS Triple black (speciaal model)
Triple black, de naam van deze speciale editie van de BMW R 1200 GS zegt alles. Dit model is het antwoord van BMW Motorrad op een wens van veel klanten: het uitbrengen van een donkere uitvoering van ‘s werelds bestverkochte motorfiets. De centrale brandstoftankklep, de zijpanelen van de brandstoftank en het voorspatbord in Blackstorm metallic geven de legendarische enduro samen met de zwart geanodiseerde voorvork een opvallend robuuste uitstraling. Het voor- en achterframe in Achatgrau en de motor, versnellingsbak en swingarm zorgen voor krachtige technische accenten. Het bijzondere model is standaard voorzien van draadspaakwielen met zwarte hoogglans velgen, bekend van de BMW R 1200 GS Adventure.

BMW R 1200 GS Adventure
Vanaf modeljaar 2016 is de BMW R 1200 GS Adventure verkrijgbaar in nieuwe lakkleuren. Met het oog op veiliger motorrijden is het aanbod van speciale opties bovendien uitgebreid met onder meer ABS Pro en een dynamisch remlicht (in combinatie met de optionele Rijmodi Pro).

Een overzicht van de nieuwe kenmerken van de BMW R 1200 GS Adventure: ABS Pro en dynamisch remlicht als speciale optie, nieuwe lakkleuren Racingred uni matt en Ozeanblau metallic matt, Lightwhite uni vervangt de bestaande lakkleur Alpinweiss uni. De lakkleur Oliv uni matt en Racingblau metallic matt zijn niet langer beschikbaar.

BMW R 1200 RT
Vanaf modeljaar 2016 is de BMW R 1200 RT verkrijgbaar in de volgende nieuwe lakkleur: Platinbronze metallic. De bestaande lakkleur Kallistograu metallic matt is niet langer beschikbaar.

BMW R nineT
Vanaf modeljaar 2016 is de BMW R nineT verkrijgbaar met de volgende nieuwe opties: Handgeborstelde aluminium brandstoftank met weggewerkte lasnaden. Handgeborstelde aluminium brandstoftank met zichtbare lasnaden. Verwarmbare handvatten.

BMW S 1000 RR
Vanaf modeljaar 2016 is de BMW S 1000 RR verkrijgbaar in de volgende nieuwe kleurcombinatie: Blackstorm metallic/Racingred uni

BMW S 1000 R
Vanaf modeljaar 2016 is de BMW S 1000 R verkrijgbaar met de volgende nieuwe optie: Gegranuleerde brandstoftank in plaats van de brandstoftank met lakkleur (enkel in combinatie met Lightwhite uni).

BMW S 1000 XR
Vanaf modeljaar 2016 is de BMW S 1000 XR verkrijgbaar met het volgende nieuwe kenmerk: Dynamisch remlicht als speciale optie in combinatie met de opties ABS Pro en Rijmodi.

BMW K 1600 GT / K 1600 GTL / K 1600 GTL Exclusive
Vanaf modeljaar 2016 zijn de BMW K 1600 GT, K 1600 GTL en de BMW K 1600 GTL Exclusive niet alleen verkrijgbaar in nieuwe lakkleuren. Met het oog op veiliger motorrijden zijn de modellen voortaan standaard uitgerust met ABS Pro en een dynamisch remlicht.

Een overzicht van de nieuwe kenmerken van de K 1600 GT, K 1600 GTL en K 1600 GTL Exclusive: Standaard uitgerust met ABS Pro en dynamisch remlicht, Nieuwe lakkleur Cosmicblau metallic/Blackstorm metallic (GT), Nieuwe lakkleur Ozeanblau metallic matt (GTL), Nieuwe lakkleur Sparkling Storm metallic (GTL Exclusive). De lakkleur Sakhirorange metallic/Blackstorm metallic is niet langer beschikbaar (GT), de lakkleur Magnesiumbeige metallic is niet langer beschikbaar (GTL), de lakkleur Mineralweiss metallic is niet langer beschikbaar (GTL Exclusive).

BMW 2016 kleuren 16


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen