Grote investeerders stappen in ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl

Rocket Internet en Prime Ventures Nederland nemen een minderheidsbelang in Dealerdirect, in de motorbranche vooral bekend van ikwwilvanmijnmotorfietsaf.nl. Dealerdirect heeft 8 miljoen opgehaald en gebruikt het aangetrokken geld voor verdere expansie in Europa en daarbuiten. De online voertuiginkoop organisatie uit Enschede is bekend met de sites ikwilvanmijnautoaf.nl en ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl. Dealerdirect is reeds actief in Nederland, België en Duitsland en wil de komende jaren versneld opschalen binnen en buiten Europa.

Oprichters en eigenaren Niels Oude Luttikhuis (39), Vincent Stevens (33) en mede-oprichter van de motorfiets divisie Kerim Gilbers (40) laten weten dat het 'onmeunig' mooi is om samen te mogen werken met deze investeerders die in e-commerce hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Niels Oude Luttikhuis: "Met de gebroeders Samwer en Sake Bosch halen we goed onderlegde investeerders in huis. Zij zullen ons naast kapitaal en kennis optimaal kunnen ondersteunen met de groei van onze organisatie. Onze ambitie en het bereiken van onze doelstellingen om de grootste te worden gaat nu vele malen sneller."
Op het online voertuiginkoop platform van Dealerdirect zijn inmiddels ruim achtduizend erkende auto-, motorfiets- en recreatiebedrijven aangesloten die rechtstreeks inkopen van consumenten, iedere 6 minuten wordt er op dit moment een voertuig verhandeld. Sake Bosch, oprichter van Prime Ventures: "Voor ons is Dealerdirect een mooi bedrijf wat dankzij onze samenwerking sneller kan groeien. Met dit prachtige team bouwen we aan een toekomstig mondiale speler."

ikwilvanmijnmotorfietsafnl


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen