Van Harten BMW Special Day 2014 op 11 oktober

Wie droomt er nu niet van om zijn eigen BMW special te tonen aan een groot publiek? Lekker genieten van allerlei uitdagende BMW Motorrad ontwerpen. Zaterdag 11 oktober organiseren wij, op een apart aangelegd terrein en in onze winkel, de 1e BMW Special Day. Dit in samenwerking met o.a. Wunderlich, Akrapovic en Dunlop. De veringspecialist Hyperpro is aanwezig om gratis jouw motorfiets af te stellen. De mannen van Arai Helmets cleanen die dag gratis elke Arai helm die aangeboden wordt.
We nodigen je uit om van deze bijzondere dag een onvergetelijke dag te maken. Dus iedereen met een BMW Caféracer, Scrambler, Bobber, Streetfighter, Racer of elke andere special is van harte welkom. Natuurlijk zien we eenieder met een standaard motorfiets of die daar van droomt ook graag verschijnen. Genieten van al het moois en van onze BBQ tegelijk.
Dit alles combineren wij met een BMW Riding Event op alle nakedbikes van BMW. Voor een proefrit op een F 800 R, S 1000 R, R 1200 R of NineT kun je je nu al aanmelden bij Martijn door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tot zaterdag 11 oktober 2014 van 10.00 tot 16.00 uur! Toegang gratis. Van Harten BMW Bergstraat 17
, 3811 NE Amersfoort.

VanHartenBMW-Amersfoort SpecialDay


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen