• Home
  • Persberichten
  • Ducati Zaltbommel beste Dealer West Europe en Dealer Online 2022

Ducati Zaltbommel beste Dealer West Europe en Dealer Online 2022

Ducati Zaltbommel meldt dat ze tijdens de mondiale Ducati dealermeeting 2022 op Sardinië zijn uitgeroepen tot ‘Best Dealer West Europe’ én ‘Best Dealer Online 2022, Global’. Een enorme blijk van waardering voor het kleine team. 

Best Ducati Dealer West Europe 

Het zal niet als een verrassing klinken dat West-Europa traditioneel een van de belangrijkste markten is voor Ducati. Binnen deze zeer concurrerende markt, met een fijnmazig netwerk van vele dealerorganisaties van Spanje tot Noorwegen, is het gelukt, kijkend naar de groei in omzet, verkoop, klanttevredenheid én marktaandeel, de beste cijfers te noteren van alle West-Europese Ducati dealers. Iets waar ze niet alleen erg blij mee zijn, maar vooral ook zien als bevestiging dat de inspanningen om, van A tot Z(altbommel) een servicegerichte, door hartstocht gedreven dealerorganisatie neer te zetten, hun vruchten afwerpen. Een ingeslagen weg die ze zullen blijven vervolgen, een prijs als deze is daarvoor natuurlijk de ultieme stimulans.

Best Ducati Dealer Online 2022

Grootste verrassing voor het team was uiteindelijk het toekennen van de ‘Best Dealer Online 2022’. Het was uit handen van CEO Claudio Domenicali dat ze deze bijzondere prijs toebedeeld kregen, als ultieme blijk voor waardering voor de inspanningen op het digitale terrein. Ducati heeft wereldwijd ruim 800 dealers, welke allemaal in verschillende mate online actief zijn, wanneer je als Nederlandse dealer dan deze prijs wint, maakt dat het toch wel erg speciaal.

Claudio Domenicali, CEO Ducati Motor Spa.:

“Wat Ronald en z’n crew hebben neergezet in Nederland is zeer speciaal. Niet alleen vertegenwoordigen ze een gepassioneerd dealerschap met een sterke verkooporganisatie en goed klantencontact, ze hebben ook de fysieke winkel naar een hoger plan getild met een zeer actief online platform. Zowel via de website als op originele en actieve wijze via de social media kanalen. Door zowel de fysieke winkel als de digitale omgeving met dezelfde overtuiging en creativiteit de benaderen, heeft Ducati Zaltbommel op unieke wijze haar klantcontact geoptimaliseerd. Daarin vertolken ze een voortrekkersrol, mondiaal, en dat is iets wat we vanuit Bologna op deze manier graag belonen.”

Ronald van Vliet, Ducati Zaltbommel:

“We zetten al een tijd flink in op het online deel, het is in deze tijd een zeer belangrijk aspect binnen motor community. Wij merken dat een groot deel van het klantcontact en uiteindelijk ook de verkoop zich afspeelt via het digitale domein. Toch stond ik er zelf ook wel even van te kijken toen mij vlak voor aanvang van de prijsuitreiking werd toegefluisterd een klein dankwoordje voor te bereiden. Al wist ik toen nog niet dat het om de online award zou gaan. Het was echt een verrassing. Supermooi natuurlijk. Zowel de erkenning vanuit Ducati als van onze collega dealers. Voor onszelf wisten we al een tijdje dat online een serieus onderdeel is van onze bedrijfsvoering. Dat we daar als team nu zo voor beloond worden, naast Best Dealer West Europe, is natuurlijk écht de kers op de taart.”


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal