Motoport Goes wordt Ducati dealer

Ducati West Europe breidt haar dealer netwerk in Nederland uit met de komst van een nieuwe Ducati dealer voor de regio Zuid-West Nederland. Motoport Goes start officieel vanaf zaterdag 1 oktober 2022 als verdeler van de in Bologna (Italië) geproduceerde premium motorfietsen die garant staan voor stijlvolle, verfijnde en kwalitatief hoogwaardige en performante producten. 

In het 4400m2 grote pand van Motoport Goes is een zeer exclusieve Ducati shop-in-shop ingericht. De nieuwe Ducati modellen, Ducati kleding & Accessoires en Ducati Approved motoren zullen vanaf zaterdag 1 oktober 2022, wanneer de officiële opening is, voor het publiek te bewonderen zijn. 

MotoPort Goes is opgericht in 1956 door Izaäk de Regt Sr. Zijn zoon Izaäk de Regt heeft het bedrijf succesvol verder kunnen ontwikkelen en momenteel is de overgang naar de volgende generatie met Simon de Regt in volle gang. MotoPort Goes is reeds officieel dealer van BMW, Harley-Davidson, Triumph, Kawasaki, Suzuki, Honda, Yamaha, Piaggio en Vespa. 

Eigenaar Simon de Regt : ”Wij zijn zeer verheugd Ducati toe te kunnen voegen zodat wij nagenoeg alle merken vertegenwoordigen. Ons team is onzettend enthousiast en trots om deel uit te maken van de Ducati familie en wij zijn zeer goed voorbereid om per 1 oktober officieel te kunnen starten.”

Ducati Sales Manager Robert van Zalinge : ”De regio rondom Breda en Zeeland heeft jarenlang geen officiële Ducati dealer gehad. Wij zijn dan ook zeer blij dat een gerenommeerd en ervaren bedrijf als MotoPort Goes nu Ducati dealer is. Hun hoge service niveau en manier van werken past perfect bij ons premium merk en wij zijn overtuigd dat het een succesvolle samenwerking zal worden die ons zal helpen om aan de groeiende vraag naar onze producten te voldoen.” 

Openingstijden Motoport Goes:

Maandag Gesloten
Dinsdag 08.30u - 18.00u
Woensdag 08.30u - 18.00u
Donderdag 08.30u - 18.00u - 19:00u - 21.00u
Vrijdag 08.30u - 18.00u
Zaterdag 08.30u - 17.00u

Motoport Goes - Nobelweg 4, 4462 GK Goes - Tel 0113-231640


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal