Overzicht 2022 modellen en prijzen Moto Guzzi in Nederland

Overzicht 2022 modellen en prijzen Moto Guzzi in Nederland

De nieuwste generatie van de Moto Guzzi V7 werd bij de lancering in het voorjaar van 2021 onmiddellijk enthousiast ontvangen om in het jaar van het 100-jarige jubileum van Moto Guzzi uit te groeien tot een van de best verkochte motorfietsen van Italië. Nu, in 2022 wordt de Stone-versie, de meest inhoudelijke uitvoering en met eigentijdse kenmerken van de serie, verrijkt met twee nieuwe boeiende kleurstellingen. 

De V7 Stone wordt aangedreven door de comfortabelere, beter uitgeruste en verfijnde 850 cc motor van 65 pk, zonder ook maar iets van dat typische karakter en de authenticiteit die alle Moto Guzzi's onderscheiden te verliezen en is nu ook beschikbaar in de gloednieuwe tinten Giallo Metallico en Grigio Alluminio naast de bekende Nero Ruvido en Arancione Rame. Het kleurengamma van de meer klassieke en elegante Special-versie blijft ongewijzigd met de twee liveries Blu Formale en Grigio Casual.

U vindt de Moto Guzzi V7 Stone al voor € 11.199 en de V7 Special voor € 11.799 in de showroom bij de officiële dealer. Voor meer specificaties verwijzen wij u graag door naar de officiële prijslijst.

Voor 2022 is ook het Moto Guzzi V85 TT-assortiment vernieuwd: de klassieke reis-enduro van Moto Guzzi behoudt alle bestaande technische kenmerken en is nu beschikbaar in het nieuwe Verde Altaj, een van de meest iconische kleuren van de Italiaanse fabrikant. Het klassieke Verde Altaj voegt zich bij het Nero Etna en de twee meest tot de verbeelding sprekende kleurstellingen, beiden met rood frame en vorkbeschermers in dezelfde kleur: Giallo Mojave en Rosso Uluru.

U vindt de Moto Guzzi V85 TT d'Onore 2022 vanaf € 13.899, en de versies “Evocative Graphics” voor € 14.099 in de showroom bij de officiële dealer. Voor meer specificaties verwijzen wij graag door naar de officiële prijslijst.

De Moto Guzzi V85 TT Travel valt op door haar speciale kleuren en liveries en vanwege de hele rijke standaarduitrusting die bijzonder geschikt is voor het toeren. De V85 TT Travel is nu beschikbaar in de speciale kleur Grigio Grigna met nieuwe graphics op de zijpanelen en tank, terwijl de rijke standaarduitrusting - waaronder het hogere en beter beschermende Touring-windscherm, de Urban zijkoffers, verwarmde handvatten en het Moto Guzzi MIA multimediaplatform om uw smartphone mee met het voertuig te verbinden - nu is uitgebreid met een middenstandaard en bandenspanningsensor.

U vindt de Moto Guzzi V85 TT Travel in het dealernetwerk voor de prijs van € 15.399 in de showroom bij de officiële dealer. Voor meer specificaties verwijzen wij u graag door naar de officiële prijslijst.

In februari maakt ook de speciale versie V85 TT Guardia d’Onore zijn opwachting bij de Moto Guzzi-dealers. Dit is een limited edition van 1946 stuks die de 75-jarige samenwerking tussen Moto Guzzi en het Corazzieri-regiment van de Italiaanse Carabinieri viert.

De Moto Guzzi V85 TT Guardia d'Onore is beschikbaar voor de prijs van € 15.399 in de showroom bij de officiële dealer. Voor meer specificaties verwijzen wij u graag door naar de officiële prijslijst.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal