Nieuw: 2021 Voge 650DSX, beschikbaar vanaf juli

De 2021 Voge 650DSX maakt gebruik van een 652cc monocilinder en is daarmee de Voge met de grootste cilinderinhoud. Het koppelrijke motorblok ontvangt zijn mengsel van lucht en benzine - uit de 18 liter grote tank - via een Bosch injectiesysteem. Deze avontuurlijke toermotor kan ook bogen op een uitstekend comfort en een complete uitrusting met topcomponenten, essentiële kenmerken voor kilometervreters. 

Zo is de 650DSX is voorzien van spaakwielen, een Nissin reminstallatie met twee schijven vooraan, KYB veerelementen, LED verlichting en een standaard bagagerek. Het full color TFT dashboard is onder andere voorzien van Bluetooth connectiviteit, een versnellingsindicator en een bandenspanningsmeter. Er is ook een aluminium kofferset beschikbaar, bestaande uit een topcase met zijkoffers, voor 700 euro inclusief btw. De 650DSX is beschikbaar vanaf juli, de standaard 650DS met gegoten wielen volgt later dit seizoen. 

Kleuren: Zwart / Rood. Prijzen: Nederland: 8399,- euro, België: 7299,- euro. 

Wie is Voge?

Voge is het premium merk van Loncin, een Chinese gigant met een jaarlijkse productiecapaciteit van meer dan 2,5 miljoen motorfietsen. Loncin produceert zowel onderdelen als complete motorfietsen voor gerenommeerde motormerken zoals Honda, MV Agusta en BMW Motorrad. Ook diverse automerken maken al lang gebruik van hun expertise. 

Motorfietsen onder de merknaam Voge zijn nieuw in Europa. Motorfietsen geproduceerd door Voge, onder merknamen van bekende Westerse merken, rijden echter al jaren rond op onze wegen. Voge maakt deze jarenlange expertise met streng gecontroleerde ontwikkelings- en productieprocessen nu rechtstreeks beschikbaar. Elk Voge model wordt gekenmerkt door een geavanceerd design, een scherpe prijs en een high-end configuratie: zo beschikken de motorfietsen onder meer over Nissin-remmen, een KYB-vork en een Bosch ABS-systeem.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal