Stadler-Proshop vernieuwt website

Stadler-Proshop Eemnes lanceert een vernieuwde website. Hier kunt u de uitgebreide collectie Stadler motorkleding vinden en alle daarbij behorende productinformatie. U kunt een afspraak maken om de Proshop te bezoeken maar vanaf nu is het ook mogelijk om een bestelling te plaatsen in de webshop. 

Stadler staat bekend om zijn technisch hoogwaardige, betrouwbare en duurzame motorkleding. Zo wordt er bijvoorbeeld uitsluitend gewerkt met het waterdichte Gore-Tex membraan en worden de producten in Europa gefabriceerd met 10 jaar fabrieksgarantie.

In elke Stadler motorjas of motorbroek is veel aandacht besteed aan de beste pasvorm, ventilatie mogelijkheden en bescherming. Niet voor niets rijden veel professionele nationale en internationale diensten met Stadler motorkleding.

Het Duitse motorkledingmerk werkt met maar liefst 46 basismaten. Waaronder verlengde, verkorte en extra verkorte maten. Daarnaast valt ook maatwerk en ook een eigen kleurendesign tot verlengde, verkorte en extra verkorte maten de mogelijkheden. Ook dames slagen voor een comfortabel en goed uitgesneden Gore-Tex motorpak.

Stadler-Proshop Eemnes werkt uitsluitend op afspraak om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren bij uw keus voor Stadler motorkleding. In de Proshop kunnen wij de maten van de motorrijder nauwkeurig opmeten. De basismaten zijn zoveel mogelijk aanwezig voor passing en verkoop.

Naast de Proshop in Eemnes heeft het merk ook een exclusief dealernetwerk in Nederland & België. Sinds dit jaar zijn SimakoBDM in Elst en TT Motoren in Zwolle als dealer aangesloten. 


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal