Nieuw motormerk: Motron Motorcycles

 Vandaag presenteerde de Oostenrijkse KSR Group een nieuw tweewielermerk: Motron Motorcycles. Motron Motorcycles is specifiek gericht op het instap- en middensegment in de tweewielsector. Met een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding zet Motron nieuwe normen en vertrouwt het op lang bewezen technologie van professionele partners. 

Motron begint het seizoen 2021 met een uitgebreid assortiment van in totaal tien tweewielers. Het portfolio van het nieuwe Oostenrijkse merk omvat niet alleen klassieke motoren en scooters met verbrandingsmotor, maar ook drie elektrische scooters en een elektrische minibike. De modellen met verbrandingsmotor van 50 tot 400 cc zijn gericht op het instapsegment. De elektrisch aangedreven modellen bieden momenteel een topsnelheid van 45 km/h en vormen een nieuw alternatief in de L1e-klasse.

Elektrische aandrijving en verbrandingsmotoren

De elektrische modellen Whizz , Cubertino , Volz en Vizion worden aan het begin van het seizoen 2021 als eerste op de markt gebracht. De verbrandingsmotoren komen naar de dealers in Q2: De adventure bike X-Nord 125, de cruiser genaamd Revolver 125 en de naked bike Warrior 400 samen met de scooters Breezy 50, Ventura 125, IDeo 50 en Ideo 125 komen er al eerste aan. Andere verbrandingsmotorfietsen, namelijk de Nomad 125 en X—Nord 400, zullen in de tweede helft van het jaar leverbaar zijn. Natuurlijk voldoen alle modellen aan de strenge EURO5—richtlijnen.

Motron Motorcycles line up

Productie in Azië

De ontwikkeling en productie van de modellen wordt uitgevoerd door ervaren partners in Azië, die samenwerken met zeer succesvolle en bekende merken. Hierdoor kan Motron profiteren van synergie-effecten en profiteren van een lange ervaring en geavanceerde technische ontwikkelingen. De Motron ontwerplijn is ontwikkeld door het ontwerpteam van KSR Group, dat al 2 jaar creatief actief is in een eigen ontwikkelings- en ontwerpstudio in Oostenrijk. Veel coherente en nieuwe ontwerpconcepten, zoals de unieke Crossfire-designlijn van Brixton, zijn er al gecreëerd. Kenmerkend voor het Motron-ontwerp zijn de frisse gele accenten op de tegelijkertijd moderne en discrete kleuren zwart, grijs en wit.

Eerlijke prijs-kwaliteitverhouding

Voor alle modellen belooft Motron een eerlijke prijs-prestatieverhouding. De introductieprijzen van de elektrische voertuigen liggen tussen de € 1.899 en € 2.999. De 50cc en 125cc verbrandingsmotor scooters zijn verkrijgbaar vanaf € 1.299 — € 2.299. Voor de motorfietsen strekt de prijsklasse zich uit van € 2.799 tot € 2.999 in de kwartliter klasse, en een prijs van € 4999 wordt aangehouden voor de Warrior 400.

EUROPESE Markten

De verkoop van de nieuwe Motron—modellen zal zich in eerste instantie richten op de Europese markt, te beginnen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Spanje, Frankrijk, België, Nederland en Griekenland. Het distributienetwerk zal in de loop van 2021 uitbreiden naar andere Europese landen.

Voor meer informatie, bezoek www.motron-motorcycles.com

Over KSR Group

Met meer dan 60.000 verkochte voertuigen per jaar is KSR Group, gevestigd op het Bedrijvenpark Krems—Gedersdorf in Oostenrijk, een van de toonaangevende importeurs van tweewielige voertuigen in Europa. KSR ontwikkelt en produceert voertuigen van de merken A—TO, Brixton Motorcycles, KSR Moto, Lambretta, Malaguti en Motron. KSR is in een aantal landen ook importeur van merken zoals Benelli, CF-Moto, Italjet, Niu, Royal Enfield en Sur-Ron. In tal van markten en segmenten behoort KSR tot de marktleiders en is het een van de pioniers op het gebied van lichte elektrische voertuigen. Sinds de zomer van 2019 heeft KSR een eigen ontwerpstudio op het hoofdkantoor. 


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal