• Home
  • Persberichten
  • Hertz Ride verhuurt MV Agusta's in Italië, Frankrijk, Spanje en Portugal,

Hertz Ride verhuurt MV Agusta's in Italië, Frankrijk, Spanje en Portugal,

MV Agusta en Hertz Ride zijn verheugd een nieuw partnerschap aan te kondigen dat duizenden liefhebbers van motortoerisme die elk jaar met Hertz Ride toeren, in staat stelt om over gloednieuwe MV Agusta-modellen voor hun volgende rijervaring te beschikken. 

Hertz Ride biedt een breed scala aan volledig uitgeruste, hoogwaardige motorfietsen te huur in Portugal, Spanje, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Slovenië en de Verenigde Staten. Hertz Ride heeft de ambitie om alle motorliefhebbers en liefhebbers van motortoerisme de reis van hun leven te bezorgen. Daarom werd besloten om het portfolio aan motormerken uit te breiden en zo relevant te zijn voor nieuwe motorrijders.  In Europa is MV Agusta als merk gekozen. Vanaf nu zijn  in Italië en Frankrijk MV Agusta-modellen als de Turismo Veloce 800 Lusso SCS en Dragster Rosso te huur. Portugal en Spanje beginnen aan het begin van het motorseizoen 2021,  later volgt de USA.

Deze samenwerking kan niet beter passen, aangezien MV Agusta en Hertz Ride dezelfde motoridealen delen in hun constante zoektocht naar innovatie en om de beste ervaring en het leukste avontuur tijdens het motorrijden te bieden. De missie van MV Agusta is niet alleen het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van de meest geavanceerde motorfietsen ter wereld, maar ook het creëren van emoties. Deze visie komt overeen met het DNA van Hertz Ride, dat motorliefhebbers de tour van hun leven wil bieden, met slim ontworpen routes die bedoeld zijn om complete en opmerkelijke levenservaringen op te doen, een ware ontsnapping uit de dagelijkse routine met de beste motorfietsen op de markt. 

MV Agusta Motor S.p.A .:
MV Agusta is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van premium motorfietsen. Gevestigd in Varese, in Noord-Italië, maakt het legendarische motorfietsen die afgeleid zijn van racemotoren. Iconisch ontwerp en toonaangevende prestaties door middel van geavanceerde technologieën en materialen zorgen ervoor dat MV Agusta-motorfietsen over de hele wereld worden bewonderd en beschouwd als unieke motorkunst. Sinds 1945 is het merk door 37 wereldkampioenschapstitels uitgegroeid tot de maatstaf in de branche, met een record dat nog steeds onomstreden is.

Hertz Ride:
Hertz Ride biedt premium motorverhuur aan voor zowel korte als lange duur, en zelfs voor internationale ritten met verschillende begin- en eindpunten. Het bedrijf biedt liefhebbers van avontuurlijke reizen niet alleen motorverhuur, maar ook de mogelijkheid van begeleide of zelfgeleide tochten. Bekijk onze selectie motorfietsen die we u te bieden hebben en begin uw avontuur. Voor het comfort en extra veiligheid van de berijder rust Hertz zijn fietsen uit met sleutelloos contact, zijtassen, een topkoffer en motorbeschermingsaccessoires. We doen er alles aan om elk van onze reizen zo uniek en speciaal te maken als u verwacht. Onze selectie van routes, attracties, restaurants en hotels is ongeëvenaard en onze ervaren gidsen weten hoe belangrijk de individuele aandacht voor al onze gasten is. U kunt erop vertrouwen dat uw reis met Hertz Ride in alle opzichten onvergetelijk zal zijn. 
Hertz Ride wordt beheerd door Hertz International Licensee HR Aluguer de Automoveis, eigendom van de Hipogest Group. Hipogest Group, opgericht in 1974, is een van de meest baanbrekende regionale auto-businessgroepen met het hoofdkantoor in Portugal. Hipogest heeft meer dan 550 mensen in dienst en is actief in Portugal, Spanje, Frankrijk, Italië, Angola, Kaapverdië en in de Verenigde Staten, verdeeld over vier operationele divisies; automotive, services, vastgoed en engineering. Het succes van Hipogest wordt toegeschreven aan het proactief managen van veranderingen en aan de heersende ondernemerscultuur. Het merendeel van de bedrijven bouwde voort op een portfolio van toonaangevende merken in hun sector.

 


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal