2021 Suzuki GSX-S750: twee nieuwe kleuren

2021 Suzuki GSX-S750: twee nieuwe kleuren

Suzuki heeft voor 2021 twee nieuwe kleuropties uitgebracht van de GSX-S750 naked, waaronder een nieuwe blauwe-zwarte versie met fluor-accenten en een grijze-zwarte versie met opvallende blauwe wielen. 

De opnieuw vormgegeven blauw-zwarte kleurstelling met een zwarte tank, spatbord, zadel en onderkuip, aangevuld met blauwe radiatoromhullingen en zijpanelen, wordt  geaccentueerd door opvallende fluor-accenten rond de koplamp en op de onderkuip, plus het 750-logo op het zadel eenheid en velgstickers.

Met behoud van dezelfde zwarte elementen is er daarnaast een variant die het blauw wisselt met een subtiel, stijlvol grijs, dat is afgewerkt met blauwe details en blauwe wielen. 

Op de tank- en radiatorkappen van beide modellen prijkt een groot GSX-logo, dat doet denken aan het Suzuki-logo op de GSX-R-machines van het merk. 

De GSX-S750 produceert 114 pk uit zijn van de GSX-R afgeleide motorblok, die is afgesteld voor meer straatgerichte prestaties. Het beschikt over een tractiecontrolesysteem met drie standen, plus Suzuki's praktische hulpmiddelen voor gemakkelijk starten en rijden met lage toerentallen.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen