FogCity plaklenzen: geen beslagen motorhelmvizier meer

Een van de grote ergernissen onder motorrijders is een beslagen vizier, maar helaas is niet elke motorhelm standaard uitgerust met een anti-condens oplossing. Dankzij het assortiment aan plaklenzen van FogCity is er nu voor vrijwel iedere helm een passende oplossing voor dit probleem. 

Vier formaten 
Om praktisch ieder type helm uit te kunnen rusten met een FogCity plaklens zijn er vier formaten beschikbaar. Van een “full face small” en “full face medium” welke voor integraal- en systeemhelmen zijn ontwikkeld, tot een “enduro” versie voor allroad helmen met een volledig vizier. Voor liefhebbers van jet-helmen is de “open face” variant beschikbaar.

Eenvoudige installatie
FogCity lenzen zijn gemaakt van een vocht absorberend materiaal, wat voorkomt dat er druppels vormen op de lens. De zelf-plakkende afdichting aan de binnenkant van de lens zorgt ervoor dat de lens zich hecht aan het vizier, en het zorgt tevens voor een dubbel glas effect wat bijdraagt aan een goede isolatie tussen het vizier en de plaklens. Dankzij de duidelijke instructies die bij iedere lens geleverd worden is de installatie van de FogCity plaklenzen eenvoudig zelf uit te voeren.

Beschikbaarheid en prijzen
FogCity plaklenzen zijn in Nederland verkrijgbaar bij de beter gesorteerde dealer voor €22,50, en wordt in Nederland vertegenwoordigd door Motomind (www.motomind.nl). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal