Motortoer wordt Ducati Store Amsterdam in nieuwe showroom

Ducati Amsterdam, voormalig Motortoer Amsterdam, is vanaf september vorig jaar druk doende geweest met een volledige verbouwing inclusief een compleet nieuwe showroom aanbouw. Vanaf heden is de showroom gereed en open voor publiek. Een fantastische showroom, volledig ingericht naar de Ducati Store eisen, met exclusieve Ducati producten (motoren, E-bikes, accessoires, kleding en merchandise).

Met Ducati Amsterdam heeft onze hoofdstad een representatieve dealer gekregen, passend bij de uitstraling en passie van Ducati. Het team van Ducati Amsterdam beschikt over jarenlange ervaring, aangezien Motortoer al vanaf 2006 Ducati dealer is, in het verleden ook nog met meerdere merken als Moto-Guzzi en Dainese, maar sinds 2020 dus exclusief Ducati. Alles wat het merk te bieden heeft is te vinden in de imposante ruim 400 m2 grote showroom.

Nu de nieuwe showroom klaar is, wordt de oude showroom verbouwd en volledig ingericht als moderne Ducati werkplaats met maar liefst 6 werkplekken. Zodra dit klaar is, na verwachting eind juni, begin juli, is de nieuw- en verbouw compleet en zal Ducati Amsterdam een groots openingsfeest gaan inplannen. Door de Coronacrisis en maatregelen is de datum voor deze ‘Grand Opening’ nog niet te bepalen, maar zodra mogelijk zal dit gecommuniceerd worden.

Natascha Wiersma, mede-eigenaar van Ducati Amsterdam, is erg trots op de nieuwe Store: “Het eindresultaat van de nieuwe showroom is imposant en de eerste reacties van onze klanten zijn tot nu toe allemaal zeer positief. Iedereen is welkom om onze zaak eens te bezoeken, of het nu is voor het bewonderen van de motoren, een proefrit, motorkleding of een kopje koffie. Ook de koffie is van zeer goede Italiaanse kwaliteit!”

Ted Haanappel, mede-eigenaar van Ducati Amsterdam, kan niet wachten tot ook de werkplaats klaar is: ”Onze After-Sales afdeling is het kloppend hart van Ducati Amsterdam en wij bieden onze klanten de beste Service die je als Ducatist ook mag verwachten. De nieuwe werkplaats die straks ook klaar is, heeft dan ook de uitstraling die bij Ducati past.”


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal