Bovag: laat onderhoud en reparatie nu juist wél uitvoeren

Vanaf woensdag 22 april is in de reclameblokken van STER op de publieke omroep een boodschap namens BOVAG te zien. Bovag wijst de consument erop dat onderhoud, (schade)reparatie en bandenwissel bij duizenden ondernemers conform de richtlijnen van het RIVM gebeurt en dus gewoon doorgang kan vinden. Bovag heeft hiervoor gebruik gemaakt van het aanbod van Ster aan brancheverenigingen om tijdens de coronacrisis kosteloos te kunnen adverteren met een maatschappelijk relevante boodschap. 

{snippet YTVideo|EjGxhGBdLhE} 

Het meeste verkeer is plotseling tot stilstand gekomen, maar stilstand hoeft zeker geen achteruitgang te betekenen. De werkplaatsen zijn open en er wordt gewerkt volgens de RIVM-voorschriften. Dat betekent dus dat klanten sowieso niet de werkplaats kunnen betreden en auto’s, campers, scooters, motoren, fietsen etc. veelal thuis opgehaald en teruggebracht kunnen worden. Sleutels kunnen in sommige gevallen ook bij speciale loketten worden achtergelaten. Fysiek contact is voor het uitvoeren van de werkzaamheden in de werkplaats niet nodig. Monteurs en andere medewerkers van de Bovag-bedrijven nemen uiteraard de regel voor anderhalve meter afstand in acht, oppervlaktes in en op voertuigen worden ontsmet, monteurs werken met handschoenen aan en er wordt zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van hoezen voor het stuur, stoelen c.q. zittingen en versnellingspoken. Ook voor de verkoop van nieuwe en gebruikte voertuigen en fietsen zijn de meeste showrooms momenteel gewoon geopend, al dan niet op afspraak voor zogenaamd ‘personal shopping’. Veel Bovag-leden bieden bij concrete interesse ook de mogelijkheid voor een proefrit aan huis. 

Aanbod STER
Bovag heeft gebruik gemaakt van het aanbod van Ster aan brancheverenigingen om tijdens de coronacrisis kosteloos te kunnen adverteren met een maatschappelijk relevante boodschap. De afgelopen dagen is deze commercial met medewerking van vele Bovag-ondernemers geproduceerd.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal