Goede doel 29e Motary bekend: Care4theKids

Zaterdag 13 juni gaat de 29e Motary van start! De Veluwse Motor Tour Club (VMTC) en de Rotary Club Ermelo-Putten organiseren deze namens de Stichting VMTC-Rotary. Er is een mooie route uitgezet van zo'n 450 kilometer naar het noordoosten. Met de inzet van 100 enthousiaste vrijwilligers, een uitstekende catering en bijzonder mooie route, wordt het weer een rit om te onthouden!

Goede doel 2020: Stichting Care4thekids in Vietnam
Het bestuur van de Stichting VMTC-Rotary heeft besloten de opbrengst van de 29e Motary te doneren aan 2 projecten van stichting Care4theKids:

  1. Voor een sociaal-medisch dagcentrum voor kinderen, in de leeftijd van 4 tot ongeveer 13 jaar, met een fysieke en/of verstandelijke beperking en voor kinderen die ondervoed zijn.
  2. Cu Chi Free Education. Dit project heeft als doel dat het weeshuis zelfvoorzienend en zelfredzaam wordt en dat de kinderen in plaats van halve dagen, hele dagen naar school kunnen.
    Voor meer informatie zie www.motary.nl/informatie/goede-doel/ of www.care4thekids.nl/.

In 2019 werd er voor het BIO Vakantieoord € 15.000,00 bijeen gereden. Dit werd door de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind verhoogd met 50%, zodat er uiteindelijk € 22.500,00 werd geschonken.

Duurzaamheid
Al enige jaren scheiden we het afval bewust en nemen het mee naar de Gemeentewerf van Putten. Ook maken we gebruik van afbreekbaar bestek, borden en bekers. Dit jaar compenseren we de CO2 uitstoot. Per deelnemer wordt € 1,00 gebruikt om bomen te planten.

Inschrijven kan via: www.motary.nl/inschrijving

VMTC 2020 1200x800


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal