RST en Bell voor testrijders MOTORbeurs Utrecht 2020

Bihr komt met de wereldmerken Bell Helmets en RST Rider Gear naar de MOTORbeurs in Utrecht. Bezoekers met een motorrijbewijs kunnen de 2020 collectie van deze merken proberen bij het testrijden op de nieuwe modellen van de aanwezige motormerken. De ‘Personal Shoppers’ van RST en Bell staan klaar om de testrijders van de juiste kleding te voorzien. Beide merken laten tijdens de Motorbeurs zien dat styling en veiligheid hand in hand kunnen gaan. Bevalt de kleding de testrijder goed, dan kan deze bij Bergsma Motoren in hal in 11 terecht voor mooie aanbiedingen en een gratis RST rugtas. Deze mogelijkheid geldt ook voor alle andere bezoekers.

Bell 
Zonder twijfel is het Amerikaanse Bell het meest iconische motorhelmen merk ter wereld. Vanaf het eerste uur zijn toonaangevende designs, hoogwaardige materialen en vooruitstrevende technieken diep in het DNA genesteld. Of het nu gaat om autoracen, motorrijden of fietsen, Bell staat voor hoogwaardige kwaliteit en veiligheid.
Het bedrijf, dat in 1954 werd opgericht, heeft met zijn merk en producten de bewondering, het vertrouwen en de loyaliteit verkregen van vele kampioenen en amateurcoureurs over de hele wereld. Bell-oprichter Roy Richter heeft zijn leven gewijd aan het verleggen van de grenzen van wat mogelijk is - en zijn grenzeloze visie is al bijna 60 jaar de richtlijn voor Bell.
Voor verschillende generaties zijn de helmen van Bell zeer speciaal en ondanks de vooruitstrevendheid is Bell trots op haar rijke historie en wordt het verleden niet uit het oog verloren. Diverse iconische modellen, zoals de Moto-3 en de Bullit, zijn tegenwoordig weer leverbaar en uiteraard volledig geüpgraded naar moderne veiligheids- en comfortstandaarden maar met het design dat het merk in de jaren groot heeft gemaakt.

RST 
Al meer dan 30 jaar is RST gepassioneerd leverancier van hoogwaardige motorkleding. RST is al jaren het absolute nr. 1 merk in het motor gekke Verenigd Koninkrijk. Inmiddels wordt RST gedistribueerd naar meer dan 60 landen en heeft het een wereldwijde reputatie opgebouwd met haar hoogwaardige producten tegen zeer scherpe prijzen. Dankzij de focus op veiligheid kon RST ‘Official Safety Partner’ worden van wereldberoemde evenementen als de North West 200 en de TT Isle of Man. Tijdens deze races ondergaan de RST-producten de ultieme test. Innovaties op het gebied van veiligheid zijn ontwikkeld samen met wereldtoppers zoals Ian Hutchinson (TT), Alex Lowes (WSBK) en Kenny Foray (FSBK). Deze innovaties zie je uiteindelijk terug in alle RST motorkleding en is dus beschikbaar voor iedere motorrijder.

Over Motorbeurs Utrecht
Motorbeurs Utrecht is het grootste meerdaagse motor-event van Nederland. Voor rijders is het de officieuze start van het nieuwe motorseizoen. Merken en importeurs presenteren zich op de beurs, evenals motorclubs, dealers met occasions en talloze accessoires- en kledingmerken. Er zijn stuntshows, demonstraties, expo’s, een testcircuit, een kids-circuit en nog veel meer. Dagkaarten kosten EUR 14,00, Avondkaarten EUR 11,00. Bestel je kaarten hier: https://mtrn.ws/MOTORbeursUtrecht2020 

Bihr Bell RST Motorbeurs Utrecht


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal