Komend weekend: De Noordelijke Motorbeurs in Expo Assen

Vrijdag 17 januari 2020 om 18.00 uur opent De Noordelijke Motorbeurs de deuren voor de 25e editie. In 1996 vond de eerste editie plaats in Martiniplaza in Groningen maar in 2018 is het evenement verhuisd naar Expo Assen (naast het TT Circuit). Ook deze 25e editie is weer goed gevuld met ruim 110 grote en kleine standhouders. "Het ziet er goed weer goed uit en ook het contrast is mooi, oude klassiekers en spikspilnternieuwe 2020 modellenvan verschillende merken" aldus organisator Fred Maring. "We zijn 25 jaar geleden begonnen omdat veel motorliefhebbers in het noorden iets in de buurt wilden hebben". Inmiddels is er veel veranderd vooral door de komst van het internet. Daar is al veel informatie waarvoor men vroeger op de beurs kwam. Maar, de beleving de emotie, het gevoel heb je alleen als tussen andere motorliefhebbers zit. 

Het is het eerste motorevenement van het jaar en het is winter dus voor velen reden om naar de motorbeurs te komen. Veel clubs gebruiken de beurs voor een "wintertreffen", ook de reden dat er merkenclubs op de beurs staan.

Op de beurs zijn naast mooie klassiekers ook ook nieuwe 2020-modellen van o.a. Kawaski, KTM, Enfield en Triumph te vinden. Natuurlijk ontbreken shows niet zoals trial door de Trial club Drenthe en stunts van stuntrijder Johnnie Do. Wil je graag eens weten hoe motorrijden voelt dan kan je gratis een eerste les krijgen bij een gerenommeerde rijschool onder leiding van erkende instructeurs.

Eigenlijk is alles te vinden op motorgebied, o.a. nieuwe modellen, kleding, helmen, occasions, motorreizen, gereedschap, verzekeringen, gehoorbescherming etc. Daarnaast zijn er shows, demonstraties, een custom bike show, unieke oldtimers, gezellige horecapleinen met muziek, etc. Naast een grote groep trouwe standhouders zijn er dit jaar ook nieuwe dealers en nog meer motorclubs dan vorig jaar.

Dé Noordelijke Motorbeurs is uitgegroeid tot een begrip in de motorbranche en de op één na grootste motorbeurs van Nederland. De beurs trekt ieder jaar ca 15.000 bezoekers uit Nederland, Duitsland en België.

De Noordelijke Motorbeurs in 't kort:
- Locatie: Expo Assen (naast het TT Circuit), De Haar 11, 9405 TE Assen (aan de snelweg A28 Hoogeveen - Groningen)
- Data en tijden: vrijdag 17 januari : 18.00 - 22.00 uur - zaterdag 18 januari : 10.00 - 18.00 uur - zondag 19 januari : 10.00 - 18.00 uur - 
- Toegangsprijs: volwassenen : € 12,00 - 65+-ers : € 7,-  - kinderen t/m 12 jaar : gratis

De Noordelijke Motorbeurs F site


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal