Bikers' Days in 2020 naar Laguna Seca

Dat is wat men noemt een klap op de vuurpijl! Magische circuits zoals Spa-Francorchamps, Catalunya-Barcelona, Misano, Le Mans, Imola, Mugello, Assen en Valencia zijn nog niet genoeg, om nog maar te zwijgen voor Sepang in Maleisië. Nee, begin januari breien de organisatoren van de Bikers'Days daar in 2020 nog een prachtig staartje aan. Op 18, 19 en 20 november trekken de bikers inderdaad naar de zon boven het circuit van Laguna Seca in Californië!

"We zijn er inderdaad in geslaagd een zeer aantrekkelijke operatie op poten te zetten, met 4 hotelovernachtingen en drie circuitdagen op deze spectaculaire piste, zegt Florian Jupsin in naam van DG Sport. De prijs bedraagt 2800 euro en omvat het transport van de motor. Opgelet, je moet wel rekening houden met 4 weken transport voor het traject van en naar Californië van je motorfiets."

Het WeatherTech Raceway Laguna Seca circuit werd gebouwd in 1957 dichtbij Monterey in Californië. Het loopt over 3602 meter en werd wereldberoemd dankzij één van de meest beruchte bochten, de Corkscrew. Het betreft hier een indrukwekkende bocht in de vorm van een kurkentrekker (van daar dus de naam), die altijd garant staat voor fantastische passages van zowel auto's als motoren. Met een niveauverschil van 55 meter is Laguna Seca een prachtig amfitheater dat door alle coureurs ten zeerste geapprecieerd wordt. Het deed ook dienst ten tijde van de Grand Prix van de Verenigde Staten tussen 1988 en 1994 en daarna van 2005 tot 2013.

Zoals u al kunt vermoeden is het aantal plaatsen voor deze trip naar de Pacifistische Oceaan beperkt. Het is dus ten stelligste aan te raden voor diegenen die geïnteresseerd zijn om zo snel mogelijk te surfen naar www.bikersdays.com om in te schrijven. Bent u klaar voor het California Dreamin'?

Laguna Seca


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal