Nieuw: 2020 Lambretta G325 G-Special motorscooter

Innocenti SA, eigenaar van het iconische Italiaanse scootermerk Lambretta, stelt het nieuwe topmodel voor op EICMA 2019 in Milaan. De langverwachte G-Special was maandenlang het onderwerp van speculatie, aangezien de professionele markt verwacht dat Lambretta een grote stap zal zetten om de kloof met zijn belangrijkste concurrent verder te dichten. Het nieuwe model wordt gepresenteerd als een concept en de motorfiets zal in de komende maanden worden afgerond. Het bedrijf maakt bovendien bekend dat het voor de Delhi Auto Expo in 2020 de voorstelling plant van een krachtige elektrische Lambretta. 

De G-Special heeft een volledig stalen frame met verwisselbare zijpanelen, het iconische Lambretta-ontwerp en een volledige bestuurdersinterface. Een speciale functie van de G325 Special is het in het voetbord geïntegreerde 'courtesy light'. Het licht heeft de vorm van het iconische Lambretta-logo en gaat automatisch branden wanneer de bestuurder het voertuig nadert. In februari 2020 wordt de krachtige elektrische versie van de G-Special gelanceerd op Delhi Auto Expo. Lambretta wil zijn langdurige warme vriendschap met de bevolking van India vieren door de wereldwijde introductie van de eerste elektrische Lambretta in Delhi te plannen.

Innocenti bepaalt voor de toekomst een duidelijke strategie die gericht is op de verdere ontwikkeling van het assortiment elektrische scooters en motorfietsen. Het bedrijf zal ook investeren in Hydrogen2-technologie. Lambretta streeft ernaar om vóór 2028 de wereldwijde nummer 1 te worden onder de Italiaanse scootermerken. Met 610 dealers in 37 landen heeft Lambretta de wereldwijde erkenning en waardering van zijn in 1947 in Milaan geboren lifestylemerk geconsolideerd.

De huidige portfolio van de V-Special wordt uitgebreid met twee nieuwe kleuren. De versies 50, 125 en 200 met vast spatbord ('fix fender') zijn nu ook verkrijgbaar in fris turkoois of eenvoudig grijs met dynamische zwarte strepen op de zijpanelen. Er wordt een speciale S-serie geïntroduceerd op de Thaise markt om in te spelen op de moderne voorkeuren van de Thaise jongeren.

2020 Lambretta g325 motorscooter


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal