WayPoint breidt dienstenpakket uit met motorreizen

WayPoint Travel. Dat is de nieuwe naam die de navigatiespecialist met zeven winkels door heel Nederland hanteert voor haar pakket motorreizen. Met haar twintig jaar ervaring op het gebied van navigatie en communicatie biedt WayPoint tal van producten die het motorrijden simpelweg leuker maken en weten veel motorrijders hen te vinden.

“Het toevoegen van motorreizen leek ons een mooi verlengstuk van onze huidige dienstverlening,” lichten eigenaren Eric en José Havinga toe. Zij openden in 1999 hun eerste winkel in het Overijsselse Notter. Het Twentse TB Travel dat ‘om de hoek’ is gevestigd bleek hier een mooie rol in te kunnen spelen en gezamenlijk staan er een paar interessante initiatieven op het programma.

Motorrijders vinden op de website een breed scala aan motorreizen in zowel Europa als Amerika. Ook is daarbij het steeds populairder wordende motortransport in opgenomen. Om het persoonlijk te houden, kan men uiteraard ook contact opnemen via 088 - 02 26 907 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. “En”, verklapt Eric, “eind januari zullen we een fantastische full service winterreis naar Andalusië organiseren voor onze klanten. De inschrijving start vandaag.” knipoogt hij.

WayPoint biedt naast producten voor motorrijders, ook systemen voor fietsers, wandelaars en sporters maar ook bijvoorbeeld voor camperaars en chauffeurs van auto’s, vrachtwagens en bussen. In de winkels vind je daarnaast ook outdoorproducten van het merk Wolf Camper om het aanbod compleet te maken.
TB Travel noemt zichzelf de totaalleverancier voor motorplezier en biedt individuele reizen, groepsreizen en een motortransportservice. Het bedrijf is gevestigd in Haaksbergen en kenmerkt zich door haar persoonlijke zorg en aandacht, flexibiliteit en het ‘alles onder één dak principe’.

Waypoint TBtravel 1200x800


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal