Elfde Vriendendag TT Circuit

In het mediacentrum van het TT Circuit Assen wordt komende zaterdag 12 oktober voor de elfde maal de dag voor Vrienden van het TT Circuit gehouden. De aanwezige Vrienden wordt vanaf 10.15 uur een, door de Commissie Activiteiten opgezet, aantrekkelijk programma voorgeschoteld, waarbij één van de hoofdmoten een presentatie is, gegeven door journalist/fotograaf Henk Keulemans. Hij gaat de succesvolle motorsportcarrière van Egbert Streuer belichten, aan de hand van foto’s en anekdotes. Ook het boek over Egbert Streuer wordt door auteur Natascha Kaysertijdens de Vriendendag verkocht. Een ander interessant onderdeel is de presentatie die wordt verzorgd door de directeur van het TT Circuit Assen, de heer Peter Oosterbaan. Hij legt uit wat voor puzzel het jaarlijks is om de wedstrijdkalender van het TT Circuit samen te stellen. Hij biedt hiermee een kijkje achter de schermen bij het samenstellen daarvan en legt uit waarmee telkens rekening mee moet worden gehouden.
vriendendag TT Circuit 2019
Hennie Lentink, van CRT Holland, zal een presentatie geven over de rijvaardigheidsopleidingen en race-opleidingen die via CRT Holland op het TT Circuit te volgen zijn. De afgelopen jaren heeft het TT Festival in Assen een steeds belangrijker rol in de “TT Week” gekregen en de directeur van de nieuwe Stichting TT Festival, de heer Sander ten Bosch, zal aangeven welke veranderingen eraan zitten te komen voor de editie 2020. Oud-coureur en tegenwoordig ambassadeur van de Stichting Vrienden TT Circuit Assen, Willem van Dalen, praat over zijn zeer uiteenlopende race-activiteiten. Ook is er een quiz en wordt de 15.000-ste Vriend, Marcel van de Maas, in het zonnetje gezet.
Ten bate van het goede doel is de organisatie Riders for Health op onze Vriendendag aanwezig.

De Stichting Vrienden TT Circuit Assen is in 2008 opgericht en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt. De Stichting zet zich in voor het behoud van het circuit en haar evenementen en wil het geluid laten horen van de mensen die het TT Circuit Assen een warm hart toedragen. De stichting telt momenteel ruim 15.500 Vrienden en wil de komende jaren nog doorgroeien.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal