Het volledige assortiment van Cardo Systems is IP67 waterdicht

Rijders die producten kiezen van Cardo Systems, de wereldmarktleider op het gebied van draadloze communicatiesystemen voor motorrijders, kunnen er zeker van zijn dat ze onder alle weersomstandigheden kunnen rijden, dankzij het volledige assortiment dat IP67 waterdicht is.

cardo packtalk

“Omdat we zelf motorrijders zijn, begrijpen we het belang van investeren in uitrusting die je kunt vertrouwen. We begrijpen ook dat de zon niet altijd schijnt, maar dat moet je niet beletten om voor de motorfiets te kiezen. Sinds de lancering van ons allereerste motorcommunicatiesysteem in 2004 weten we hoe belangrijk het is dat deze waterdicht zijn en sindsdien hebben we ons altijd op dat doel gefocust”, legt Alon Lumbroso, CEO van Cardo Systems, uit.
Het gehele assortiment van Cardo Systems - van de FREECOM1 + tot de PACKTALK Bold - is ontworpen om te voldoen aan de strenge IP67 waterdichte richtlijnen waarin staat dat de unit nog steeds moet werken, zelfs na een blootstelling van 30 minuten onder water op één meter diepte.

Door zowel interne kennis en expertise als door het luisteren naar feedback van klanten zorgt Cardo Systems ervoor dat hun apparaten kunnen worden vertrouwd, ongeacht het weer. Bij elke stap van het ontwikkelingsproces wordt elk element van de hardware getest om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de waterdichte IP67 testrichtlijnen. Hoofd van Product Management bij Cardo Systems, Shahar Keren, voegde eraan toe: “Het is belangrijk voor ons om de belangrijkste functies op het allerhoogste niveau te kunnen bieden, daarom was het niet goed genoeg voor ons om eenvoudig waterbestendig te zijn. Net als onze samenwerking met geluidsexpert JBL willen we het allerbeste voor onze klanten. ”


Het assortiment van Cardo Systems omvat: FREECOM1 +, FREECOM2 +, FREECOM4 +, PACKTALK Slim en PACKTALK Bold - met prijzen vanaf € 139,95. Het gehele assortiment wordt geleverd met twee jaar garantie.
U kunt meer informatie vinden over Cardo Systems op www.cardosystems.com.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal