iXS eendeling motorracepak Sport Suit RS-1000 1pc

De iXS Sport Suit RS-1000 1pc is geknipt voor gebruik in de race. De hoge snelheden en bereidheid om risico's te nemen in de races betekenen dat de eisen voor de veiligheidsfuncties extreem hoog zijn. Coureurs eisen niet alleen de best mogelijke bescherming tegen verwondingen, maar vooral dat de kleding aangenaam is om te dragen en voldoende bewegingsvrijheid heeft.

Met de Sport Suit RS-1000 1pc hebben de productontwikkelaars van iXS zich geconcentreerd op veiligheid en comfort. Rekening houdend met het Perfect Fit aspect zijn er een groot aantal innovatieve gedetailleerde oplossingen gevonden met betrekking tot verwerking, materialen en ingewikkelde vormgeving. De geoptimaliseerde pasvorm en het hoge niveau van comfort betekeneneveneens een grotere geschiktheid voor dagelijks gebruik.

De innovatieve, lichtgewicht technologie van de sliders bieden bescherming en geven het pak kleur. De hardshell componenten-bestaande uit schoudervullingen, elleboog-en knie sliders kunnen eenvoudig worden vervangen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor kan je de kleur eenvoudig afstemmen op je motor of helm.

De ventilatie perforaties in het gehele bovenlichaam en op de dij gebied zijn een belangrijk punt voor inspannend gebruik op het circuit. Gecombineerd met de ademende binnenbekleding, zullen uw lichaam en ledematen permanent worden gekoeld door de continue luchtstroom. Een andere indicatie van de pure sportieve gevoel is de aërodynamische bult met opbergvak.

De fabricage afwerking van de CE-beschermers is ontworpen volgens de laatste normen en voldoet al aan alle eisen in overeenstemming met niveau 2. De cut is ontworpen om een sportieve houding te geven, waardoor het onmogelijk is voor de beschermers te bewegen.

De Sport Suit RS-1000 1pc van iXS werd ontwikkeld in samenwerking met Horst Saiger (Road-Racing), Dominique Aegerter (Moto2), Philip Öttl (Moto3) en andere coureurs die zijn uitgerust met iXS producten. iXS maakte van deze gelegenheid gebruik om het RS-1000 concept uitvoerig te testen en te optimaliseren onder de zwaarste race omstandigheden.

Product eigenschappen
Adviesverkoopprijs: € 799,95
Kleuren: wit-zwart (013) & zwart-wit (031)
Maten: 48-58; lang 98-110
Artikel nr.: X70610

Technische details:
1-delige pak gemaakt van runderen nappa leder
• Ademende Mesh voering, 3D mesh voering in de achterste gebied
• Geperforeerde lederen zones op de mouwen, benen en voorste gebied
• Vervangbare sliders
• Autolock ritsen bij manchetten en enkel
• Dubbele leerlagen op zitting en knieën
• Coccyx opvulling
• 1 binnenzak
• Stretch inserts in de mouwen, kruis, achterkant van de knieën
• Schouder, elleboog en kniebeschermers Safe Tech (432/520), gecertificeerd volgens EN 1621-1:2012, niveau 2
• Heup beschermers impacTec, gecertificeerd volgens EN 1621-1:2012
• Pocket voor backprotector (backprotector Protect SC1 (X99559), gecertificeerd volgens EN 1621-2:2014, niveau 2, optioneel retrofittable)

Materiaal
reservoir: rundleder
Stretch materiaal: 87% polyamide 13% spandex
Voering: 100% polyester

iXS Sports Suit RS 1000 eendelig motorpak


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal