Zero Motorcycles opent exclusieve showroom Europa

Zero Motorcycles EMEA is verheugd om de opening van de eerste Zero Motorcycles Store en showroom in Europa aan te kondigen. De Zero Motorcycles Store bevindt zich aan de Calle Corsega 218 in het centrum van Barcelona, waar u alle motorfietsen, accessoires en officiële kledinglijn van het merk vindt. De partner van Zero Motorcycles in deze onderneming is Clevermob SL, de officiële distributeur van Zero Motorcycles voor Catalonië, de Balearen en Andorra.

Ismael Castellá, de oprichter van Clevermob, zegt dat hij ervoor koos om de Zero Store te openen omdat hij Zero als referentiemerk beschouwt op de markt voor elektrische motorfietsen. "Zero Motorcycles vertegenwoordigt het beste in de markt van vandaag, daarom verdienen deze motorfietsen het om op de best mogelijke manier tentoongesteld en gepresenteerd te worden."

Umberto Uccelli, Managing Director van Zero Motorcycles EMEA, "We zijn zeer verheugd om de eerste Europese Zero Motorcycles Store te vestigen in Barcelona, een stad die de voorhoede is van elektrische mobiliteit. Spanje loopt voorop in Europa bij het gebruik van elektrische voertuigen, niet alleen voor persoonlijk gebruik, maar ook als een intelligent en duurzaam alternatief voor regionale overheden. Deze verkooplocatie in Barcelona is een mijlpaal in de ontwikkeling en strategie van ons distributienetwerk. We kunnen niet gelukkiger zijn om met deze showroom in Barcelona aanwezig te zijn. "

De officiële inhuldiging zal plaatsvinden op vrijdag 31 mei. Daar kun je alle modellen voor het eerst zien in Barcelona, inclusief de geheel nieuwe Zero SR/F.

2020 Zero Motorcycles SRF red


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal