Nieuw: OnRoute Motorkaart Versie 5

De in 2010 geïntroduceerde en zeer succesvolle OnRoute motorkaart is in de 5e versie nu opnieuw verbeterd.
Sinds 2010 is de OnRoute motorkaart voor al meer dan 30.000 motorrijders onmisbaar geworden voor het vinden van de mooie motorweggetjes en het plannen van vakantietripjes. De OnRoute motorkaart wordt door WayPoint in samenwerking met RouteYou ontwikkeld. Het product van deze succesvolle samenwerking is inmiddels toe aan zijn 5e versie! Nog uitgebreider en weer duizenden nieuwe en populaire motorroutes verwerkt. Door een nieuw licentie-model is de prijs ook nog eens gunstiger geworden. Met de OnRoute motorkaart geactiveerd wordt de route naar elke bestemming een feest!
Het succes van de OnRoute motorkaart is ook bij de navigatieproducenten Garmin en TomTom niet onopgemerkt gebleven en zij proberen in hun motortoestellen met softwarematige opties als kronkel- en bochtige wegen de gebruikers ook leuke routes voor te schotelen. Maar het wegennetwerk in Europa is grillig en lokaal heel verschillend. Softwarematig is het daarom heel moeilijk om echt mooie motorroutes te maken. Dat kan alleen echt goed via lokale bekendheid en juist daarom maakt de OnRoute motorkaart zoveel gebruik van motorroutes die door toertocht experts zijn gemaakt. Alleen met de OnRoute motorkaart lukt het om stedelijke gebieden automatisch te vermijden! De OnRoute motorkaart bevat de kaart van 24 landen in West Europa.
De Motorkaart V5 is geschikt voor alle Garmin GPS toestellen en de BMW navigator, hij wordt aangeboden op (micro)SD. De motorkaart is echt plug en play. Je stopt de geheugenkaart in je navigatiesysteem, je schakelt de normale wegenkaart uit, de motorkaart in en je kunt op weg. Het is dus niet nodig om eerst de kaart te installeren op de computer en over te laden naar je toestel. De motorrijders die toch eerst op de computer de routes willen voorbereiden, kunnen de kaart uitlezen in BaseCamp zodat hier de routes in gemaakt kunnen worden.
De OnRoute Motorkaart V5 kost € 99,- voor West Europa.

Voor de bestaande gebruikers is er uiteraard de mogelijkheid om een update aan te schaffen. Heb je de OnRoute Motorkaart na 1 januari 2019 aangeschaft dan is de update zelfs gratis. Heb je de Motorkaart voor deze datum aangeschaft dan betaal je € 29,- voor de update. Ook wanneer je alleen de BeNeLux of een andere regio van Europa had dan krijg je bij de update de complete OnRoute motorkaart van West Europa. De bestaande gebruikers kunnen updaten via de website onroute.nl of de update aanschaffen bij de winkels van WayPoint.

Samenvatting van de unieke features van de OnRoute Motorkaart V5
De kaart is gebaseerd op de meest recente gegevens/verkeerssituaties (input TomTom). M.a.w. rijrichtingen, straatnamen, nieuwe wegen en connecties zijn geupdate.
Het product bevat de landen: Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Nederland, N-Ierland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, San Marino, Schotland, Spanje, Vaticaanstad, Wales, Zwitserland, Zweden.
De OnRoute Motorkaart V5 West-Europa bevat bijna 38.000 kilometer nieuw motornetwerk ten opzicht van de vorige versie. Het totaal aan uniek netwerk dat uitmuntend geschikt is voor de motorrijder en veelvuldig wordt gebruikt in toertochten komt daarmee op 1.767.127 kilometer! Dat is een equivalent aan prachtige motorwegen van 5 keer naar de maan of meer dan 44 keer rond de aarde.
Naast het nieuw toegevoegd netwerk is er ook bijna 200.000 kilometer aan netwerk vernieuwd.

Dit unieke netwerk is nog beter dan het vorige:
- We zorgen ervoor dat je nog mooiere trajecten voorgeschoteld krijgt
- We zorgen ervoor dat vooral rustige & smalle wegen door mooie landschappen de voorkeur krijgen.
- We zorgen ervoor dat die wegen comfortabel te berijden zijn met een toermotor (zijnde verhard en in goede conditie)
- We zorgen ervoor dat je niet te veel links-/rechts-afslagen of verkeerslichten krijgt met ons vernieuwd continuïteits-algoritme.
- We zorgen ervoor dat je in stedelijke gebieden vlot via grotere wegen de meer aangename toermotornetwerken kan bereiken buiten de stad.
- We zorgen ervoor dat je steden en/of verstedelijkte gebieden over langere afstand meestal vermijdt (waar mogelijk).
- We zorgen ervoor dat je in eigen streek nog stukjes weg zal ontdekken met jouw toermotor die je zelf nog niet kende (aldus onze testers).
- Het product bevat ook tal van bezienswaardigheden en nuttige plaatsen die interessant zijn voor de motorrijder.

Voor meer informatie of aanschaf:

www.onroute.nl of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onroute v5 1200x800


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal