30 euro korting op Metzeler Roadtec 01 banden

Wie met een nieuwe set Roadtec 01 het komende seizoen in gaat, profiteert met de Metzeler voorjaarspromotie van een aantrekkelijk aanbod. De motorbandenspecialist vergoedt aan alle kopers tot maar liefst 30 euro aan servicekosten. 

Voor alle motorrijders die met de Sport-Touring-bestseller motorband Roadtec 01 het voorjaar ingaan, heeft Metzeler nu een aantrekkelijk aanbod klaarliggen. Wie tussen 01-03 en 30-06-2019 een set van deze meervoudige testwinnaar koopt, krijgt de servicekosten – dus alles wat voor montage, uitbalanceren en opruimen bij de dealer wordt berekend – tot een bedrag van 30 euro van Metzeler vergoed. Met dit aanbod en de kwaliteiten van de meervoudige bandentestwinnaar kunt u het seizoen 2019 met een gerust hart tegemoet zien.
Alle verdere informatie en de deelnamevoorwaarden over de Roadtec 01 voorjaarspromotie staan op: www.metzeler.com/nl-be/home. Alle motorrijders die willen genieten van deze promotie dienen hun aankoopbewijs van een set Roadtec 01 banden en servicekosten bij Metzeler in te dienen. De eenvoudigste manier is via het online-formulie op de site promotion.metzeler.com/tyres/nl-be/promo-metzeler/metzeler-spring. Als alternatief is de afhandeling ook per post mogelijk; hiervoor zijn bij vele motorhandelaren deelnamekaarten voor de voorjaarspromotie verkrijgbaar. Voor alle vragen over de voorjaarspromotie heeft Metzeler bovendien een speciaal e-mailadres op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ingericht.

metzeler roadtec 01 1200x800


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal