Voorinschrijving 28e Motary nu van start

Zaterdag 25 mei gaat de 28e Motary van start! De Veluwse Motor Tour Club (VMTC) en de Rotary Club Ermelo-Putten organiseren deze namens de Stichting VMTC-Rotary.
De Motary start als vanouds op het Kerkplein in Putten en eindigt bij de Gemeentewerf/Arjan Brouwer Motor Trading in Putten. Er is een mooie route uitgezet van ruim 400 kilometer naar het oosten. Met de inzet van zo’n 100 enthousiaste vrijwilligers, een uitstekende catering (laat je broodjes maar thuis!) en bijzonder mooie route, wordt het weer een rit om te onthouden!

Goede doel 2019: Bio Vakantieoord
Ook dit jaar wordt er gereden voor een goed doel: het Bio Vakantieoord, onderdeel van Stichting Bio Kinderrevalidatie. Dit vakantieoord geeft gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind de kans om met elkaar een betaalbare vakantie te vieren op een park met aangepaste vakantiebungalows en toegespitste voorzieningen en activiteiten. Een aantal hulpmiddelen in de bungalows is verouderd en aan vervanging toe. De stichting kan dit niet uit eigen middelen financieren en is afhankelijk van donaties en giften. Daarom heeft het bestuur van de Stichting VMTC-Rotary besloten de opbrengst van de 28e Motary op 25 mei 2019 te doneren aan stichting Bio voor de aanschaf van douchebad-wagens, een actieve lift en hoog-laag verzorgingsbedden. Wil je meer weten? Kijk even op de site: www.stichtingbio.nl. In 2018 werd er voor de Stichting Friends Indeed maar liefst € 13.000,00 bijeen gereden.

Elektrische motoren
In het kader van meer duurzaamheid heeft de organisatie de samenwerking gezocht met Electric Motorcycles. Vorig jaar werd door een aantal redacteuren van MotoPlus de Motary gereden met elektrische motoren. Ben je benieuwd naar hun ervaringen, zie onze website www.motary.nl. Wil je ook een keer kennis maken met elektrisch rijden? Door Electric Motorcyclus wordt een aantal motoren van het merk Energica beschikbaar gesteld, welke tegen een tarief van € 125,00 gehuurd kunnen worden, waarbij de km's inbegrepen zijn. De leverancier zorgt voor voldoende laadpunten langs de route.

Inschrijven
Het inschrijfgeld bedraagt voor rijder en duopassagier € 27,00 p.p. en moet uiterlijk 18 mei zijn bijgeschreven. Bij voorinschrijving en na ontvangst van het inschrijfgeld, ontvang je via e-mail de gps-route en het roadbook in de week voorafgaand aan de Motary. Op 25 mei zijn de overige papieren af te halen. De koffie en broodjes staan vanaf 08.00 uur klaar en vanaf 08.30 uur kan door de voorinschrijvers gestart worden. De daginschrijving opent om 08.45 uur. Het tarief is dan € 32,00 p.p. Inschrijven kan via: www.motary.nl.

VMTC 1200x800


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal