Triumph Twin Day 2019

Op 8 & 9 februari vindt bij alle Triumph dealers in de Benelux de Triumph Twin Days plaats. Alle 2019 modellen zijn dan reeds te zien bij de Triumph dealers in Nederland, Belgie en Luxemburg. Naast het bezichten van de nieuwe modellen bij onze dealers kunnen er tevens afspraken gemaakt worden voor proefritten. Alle nieuwe modellen staan dus al bij onze dealers voordat de Motorbeurs Utrecht medio februari plaatsvindt. Triumph zal dan ook, mede hierdoor en net zoals vorig jaar, niet aanwezig zijn in de Jaarbeurs. Naast de Triumph Twin Days organsieerden we begin december ook al onze preview events in Nederland en Belgie, waarbij zowel dealers met hun gasten als consumenten de nieuwste modellen al konden komen aanschouwen in Beeld en Geluid (Hilversum) en Tour & Taxis (Brussel) kort na de aankondigingen op de EICMA en INTERMOT de weken voorafgaand.

“Onze nieuwe modellen worden steeds eerder aangekondigd, consumenten willen ze steeds eerder aanschouwen en we kunnen de modellen steeds vroeger, nog voor het seizoen aanleveren bij de dealers. Dit is voor Triumph een serieuze overweging geweest om net als in 2018 niet aanwezig te zijn op de Motorbeurs Utrecht. Mede hierdoor zijn we genoodzaakt om steeds meer eigen initiatieven te ondernemen om tegemoet te komen aan de wensen van onze consumenten. Uiteraard spelen kosten ook een rol en moeten we ons budget zo effectief mogelijk besteden ter verkoop van onze motorfietsen”, aldus Cees de Rooij (general manager Triumph Benelux). Triumph merkt dat persoonlijke verbintenis met het merk een zeer belangrijke rol speelt in de overweging tot aankoop van een Triumph motorfiets, waardoor de rol van de dealer steeds belangrijker wordt bij de uiteindelijke (eind)keuze. Entertainment is iets anders dan geinteresseerde consumenten die tot aankoop bereid zijn. Het mooie is dat onze dealers dit al zeer vroegtijdig in het seizoen kunnen aanbieden, zonder het heffen van toegang.

Wij kijken uit naar een fantastisch motorseizoen met (lang) mooi weer en ontvangen klanten graag bij onze dealers voor het bezichtigen van de nieuwe 2019 modellen of het boeken van een testrit. 

Triumph Twin Days 2019


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal