Indian Motorcycles Ride Command-app & software vernieuwd

Indian Motorcycle, America’s first motorcycle company, blijft de ritervaring verbeteren met een geheel nieuwe Ride Command-app voor mobiele telefoons en een update van de software. Ride Command is het grootste, snelste, meest aanpasbare systeem op twee wielen, met een toonaangevend, 7-inch touchscreen dat je met je handschoenen aan kunt bedienen. Met de nieuwste software-updates kunnen rijders eenvoudig routes plannen via een laptop of pc, terwijl de gloednieuwe Ride Command app draadloos de routebeschrijving naar het navigatiesysteem van de motorfiets doorgeeft en op afstand toegang biedt tot essentiële voertuiginformatie. 

Eigenaren kunnen Ride Command eenvoudig bijwerken tijdens een dealerbezoek of door de software op een USB-stick te downloaden op RideCommand.IndianMotorcycle.com. De website dient ook als platform voor rijders om ritten te plannen met maximaal 100 waypoints. De point-by-point-instructies kunnen vervolgens draadloos naar de motorfiets worden overgebracht met behulp van de mobiele Ride Command-app en een Bluetooth-verbinding met het infotainmentsysteem. Dankzij de koppeling van deze nieuwe technologieën kunnen bestuurders voertuiggegevens, waaronder brandstofniveau, levensduur van de olie, bandenspanning en batterijlading op afstand bekijken via hun app. Rijders kunnen ritten terugkijken, serviceaanbevelingen bekijken en onderhoud bijhouden op hun mobiel. De Ride Command app kan gratis worden gedownload in de Apple Store en Google Play. 

"We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van de ritervaring", zegt Reid Wilson, Senior Director bij Indian Motorcycle. "Ons toonaangevende Ride Command-infotainmentsysteem is gebruiksvriendelijk platform dat we voortdurend uitbreiden met nieuwe functiesen belangrijke software-updates. Routeplanning en toegang op afstand tot voertuiginformatie zijn functies waar onze rijders om hebben gevraagd en we zijn blij dat we hieraan gehoor kunnen geven."

Rijders kunnen pushmeldingen instellen in de Ride Command-app en meldingen ontvangen voor belangrijke onderhoudsberichten. De app houdt ook ritten bij en laat rijders gemakkelijk voltooide of geplande ritten met vrienden delen op Facebook.

Rijders kunnen hun Ride Command verder bijwerken door de gratis 2018 kaartupdates te downloaden op de Ride Command-website of via de dealer. Nieuwe Chieftain- en Roadmaster-bezitters ontvangen drie jaar aanvullende kaartupdates.

Indian Motorcycles Ride Command app update


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal