2019 Yamaha YZF-R1M bestelsysteem online

Sinds zondag 28 oktober 2018 kunt u via het online reserveringssysteem voor de Yamaha YZF-R1M het exclusieve 2019 model van deze limited edition Yamaha reserveren. Geïnspireerd op de MotoGP YZR-M1 machine waar Valentino Rossi en Maverick Viñales momenteel op rijden, biedt de hoogwaardige YZF-R1M circuitrijders en raceteams de mogelijkheid om zelf de nieuwste fabriekstechnologie te ervaren. De YZF-R1M is uitgerust met de nieuwste Smart EC 2 Electronic Racing Suspension (ERS) en het meest geavanceerde veersysteem dat ooit door Öhlins voor een productiemotor is ontwikkeld. Dit veersysteem biedt hogere intelligentie, voor nog preciezere dynamiek op het circuit. Dit in combinatie met de rem- en acceleratieondersteuning geeft de berijder nog meer feedback en staat garant voor ongekende rijeigenschappen. De fantastische YZF-R1M is ook uitgerust met een geavanceerd Quick Shifter Systeem, waarmee motorrijders betrouwbaar en snel kunnen schakelen zonder de koppeling te gebruiken, en een QSS waarmee ook kan worden teruggeschakeld.

Wij adviseren geïnteresseerde circuitrijders en wegraceteams om een reservering te plaatsen voor het 2019 model via: https://r1m.yamaha-motor.eu/

2019 Yamaha Racing Experience (YRE) voor YZF-R1M eigenaren
Alle klanten die de 2019 YZF-R1M aanschaffen, worden tevens uitgenodigd om gratis deel te nemen aan de exclusieve Yamaha Racing Experience, een evenement dat in de lente van 2019 zal plaatsvinden op een van de grote circuits in Europa. Dit is een unieke kans voor bezitters van een R1M om de legendarische wereld van Yamaha Racing te betreden. Net als de YZF-R1M beschikt de Yamaha Racing Experience over het pure Yamaha Racing DNA. Dit unieke meerdaagse evenement geeft motorrijders de kans om het volledige potentieel van hun machine te ontdekken. Klanten kunnen deelnemen aan fascinerende workshops geleid door de race elite, waarin de indrukwekkende technische functies en elektronica van de YZF-R1M worden uitgelegd, en ze samen met officiële Yamaha-rijders het circuit op gaan.

2019 Yamaha R1M yzf1000r1spl eu bwm2


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal