• Home
  • Persberichten
  • Nieuw: 2019 Yamaha MT-125, MT-03, MT-07, MT-09, MT-10 Ice Fluo kleurstelling

Nieuw: 2019 Yamaha MT-125, MT-03, MT-07, MT-09, MT-10 Ice Fluo kleurstelling

Slechts 5 jaar geleden verraste Yamaha de motorwereld met de introductie van zijn baanbrekende MT-09. Door de Crossplane driecilinder met het hoge koppel, de unieke styling en de verbluffende wendbaarheid, maakte Europa kennis met 'The Dark Side of Japan'. Een gedurfde nieuwe designfilosofie die werd geïnspireerd door de custom scene in de Japanse underground. Dit innovatieve nieuwe Hyper Naked segment bleek onmiddellijk aan te slaan bij rijders die op zoek waren naar die diepe beleving en het elementaire plezier van het rijden op twee wielen. Met hun duidelijke focus op lineair koppel, soepele wendbaarheid en hoge vermogen-gewichtsverhouding, hebben de Hyper Naked motorfietsen van Yamaha een geheel nieuwe look, nieuwe energie en karakter meegebracht naar de straten van Europa. 

Met de komst van de eerste MT-09 is de Hyper Naked serie snel uitgegroeid tot een complete range van zeven modellen; van het topmodel MT-10 SP tot en met de MT-125. En elk van de modellen is in zijn eigen categorie een doorslaand succes. In niet meer dan 5 jaar, werden in Europa maar liefst 175.000 MT's verkocht, waarmee deze serie de succesvolste en populairste Yamaha motorfietsen ooit omvat, met de MT-09 en MT-07 consequent als bestverkopende modellen in hun marktsegment. 

2019 yamaha mt125 eu mlnm4

Nieuwe 'Ice Fluo' kleurstelling voor 2019
Yamaha gaf de Hyper Naked scene een revolutionaire nieuwe look met de introductie van de radicale 'Night Fluo' kleuren. Dit gedurfde en originele kleurenschema zet het dynamische karakter van de MT-serie extra kracht bij - en vormt zo de perfecte aanvulling op de stoere en extraverte persoonlijkheden van veel Hyper Naked rijders. In 2019 stuwt Yamaha het agressieve en zelfverzekerde imago van de MT naar nieuwe hoogten, met een doorontwikkeling van het Fluo concept. De krachtige, compromisloze nieuwe Ice Fluo kleuren onderstrepen niet alleen het assertieve karakter van Yamaha's Hyper Naked motorfietsen, maar zetten bovendien een onmiddellijk herkenbare look neer die de familieband tussen MT-eigenaren versterkt. Samengesteld uit het superstrakke nieuwe 'Ice Grey', het contrasterend fluorescerend rood van de wielen en de zwarte motor, voorvork en koplamp - met stemvorklogo's op de brandstoftank of luchtkanalen - is het nieuwe optionele Ice Fluo kleurenschema exclusief ontwikkeld voor de Yamaha MT-serie.

De nieuwe 'Ice Fluo' kleurstelling wordt aangeboden op elk MT Hyper Naked model, met uitzondering van de SP varianten met haar speciale kleuren, terwijl de kleurstelling 'Yamaha Blue' en 'Tech Black' beschikbaar blijven.

Beschikbaarheid
MT-125: oktober 2018, MT-10 en MT-07: november 2018, MT-09 en MT-03: december 2018

Yamaha MT Hyper Naked modeloverzicht

MT-10 SP
Speciale uitvoering van de MT-10
Öhlins Electronic Racing Suspension
Exclusief full colour TFT instrumentenpaneel
Racing kleuren
De ultieme Hyper Naked

MT-10 / Tourer Edition
998cc 'CP4' motor afgeleid van de YZF-R1
Crossplane viercilinder met onregelmatige ontstekingsinterval
Lichtgewicht aluminium chassis op basis van de YZF-R1
Lineair koppel met toonaangevende wendbaarheid
Geavanceerde elektronische regeltechnologie

MT-09 SP
Hoogwaardige specificaties
Exclusief kleurenschema in racing stijl
Volledig instelbare Öhlins schokdemper
Quick Shift Systeem / Assist en Slipper koppeling (A&S)
Geavanceerde elektronische regeltechnologie

MT-09
De motorfiets die alles veranderde
Bestverkopend model
Radicale 'naked style' met zinderende prestaties
Agressieve twin-eye LED-koplampen
Hoog koppel met sportieve wendbaarheid

MT-07
Yamaha's bestverkopende motorfiets
Zinderende prestaties bij een toonaangevend brandstofrendement
Optimaal rijplezier
Betaalbaar en toegankelijk, ook verkrijgbaar in 35 kW uitvoering
Licht, compact en beheersbaar

MT-03
Veelzijdig, licht, compact en comfortabel
Ideaal voor nieuwe en herintredende motorrijders
Lage zithoogte voor een eenvoudige opstap
Rechte zitpositie
MT-stijl met fantastische allround prestaties

MT-125
Full-size naked chassis
Agressief streetfighter design
Met motor- en chassistechnologie uit de supersport
Hoogwaardige remmen, wielophanging en velgen
De ultieme 125 met een eigenzinnig karakter

Originele Yamaha accessoires: Make it all yours
Met het bezit van uw Yamaha Hyper Naked komt het ongeschreven lidmaatschap van een ongekend dynamische club motorrijders, want elke Yamaha MT biedt toegang tot een opwindende community van motorrijders, waar u de regels bepaalt. Door uw motorfiets te voorzien van een keuze uit een ruim aanbod van originele Yamaha accessoires, kunt u uw motorfiets een geheel persoonlijke MT-look en karakter geven, die volledig aansluit bij uw eigen unieke persoonlijkheid. Voor elke motorfiets in de reeks zijn drie groepen originele opties beschikbaar. Functionele onderdelen, zoals windschermen en bagagehouders zijn ontworpen om uw rit zo comfortabel mogelijk te maken - terwijl carterbeschermers, radiatorafdekkingen en wielasbeschermers uw MT in topconditie houden. Tot het brede aanbod aan stylingproducten behoren ook billet afdekkingen, mesh roosters en hoog gemonteerde kentekenplaathouders. En als u op zoek bent naar nog betere prestaties, bekijk dan de serie uitlaatsystemen, slip-on uitlaatdempers, billet kettingspanners en meer.

Creëer uw droomcollectie met de gratis MyGarage app
De MyGarage app is ideaal om uw droomcollectie Yamaha motorfietsen samen te stellen - helemaal gratis! Download de app en u kunt uw eigen gepersonaliseerde Yamaha creëren. Met MyGarage kunt u diverse originele opties en accessoires toevoegen en verwijderen en de motorfiets vanuit elke hoek bekijken. Als u eenmaal de motorfiets van uw dromen heeft gecreëerd, kunt u deze opslaan en delen met uw vrienden. En als u uw perfect versie heeft gecreëerd, kunt u deze naar uw Yamaha dealer sturen die uw droom werkelijkheid kan laten worden.

Yamaha MT-kledingcollectie
Met de Yamaha MT technische motorkledingcollectie toont u uw verbondenheid met 'The Dark Side' en wordt u één met de groeiende MT-community - als rijder, als passagier of als fan. Deze exclusieve motorkledingcollectie omvat een jack in textiel in een zwart/grijze en een zwart/oranje kleurstelling voor zowel heren als dames, en een lederen jack in zwart/grijs voor heren. In de Lifestyle Casual collectie is een serie T-shirts en hoodies opgenomen voor mannen en vrouwen, evenals een grote keuze aan caps. Doordrenkt met hetzelfde DNA als de Hyper Naked motorfietsen, ademt de 2019 MT-kledingcollectie de stijl en deelt deze de trendy looks en de modernste technologieën. Beschikbaarheid MT-collectie:December 2018


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal