Nieuw: 2019 Yamaha Tracer 700 GT, kleuren Tracer 900 en FJR1300

Met de Tracer 700, de Tracer 900 , de Tracer 900GT en de FJR1300 modellen biedt Yamaha elke Sport Touring rijder de mogelijkheid om nieuw wegen te ontdekken en om nieuwe ervaringen en prachtige herinneringen op te doen.

Voor 2019 introduceert Yamaha naast de succesvolle Tracer 700 ook de nieuwe Tracer 700GT. Deze wordt geleverd met een hoog touring windscherm, ergonomisch zadel en bijpassende 20-liter zijkoffers en biedt de rijder nu nog meer tourcomfort en optimale functionaliteit. Met zijn hogere standaard specificatie, bouwt de Tracer 700GT voort op de sterke punten van de sportieve en wendbare Tracer 700. Met nog meer tourpotentieel is deze nieuwe toevoeging aan Yamaha's succesvolle Tracer assortiment een van de meest veelzijdige modellen in zijn klasse. Verkrijgbaar in Phantom Blue, evenals Tech Black en in Nimbus Grey met een contrasterende rode secundaire kleur.

Belangrijkste kenmerken van de Tracer 700GT

Veelzijdig, spannend en betaalbaar
De meest toegankelijke en betaalbare Sport Tourer
Verstelbare hoge voorruit biedt een betere wind- en weerbescherming
Stijlvol en zacht comfortzadel
20-liter Touring zijkoffers in bijpassende kleur
Spannende sportieve prestaties en grote wendbaarheid
17-litertank voor lange afstanden
Uitstekende vermogen-gewichtsverhouding
Sterke 689cc tweecilinder Crossplane motor
Compact en licht chassis

Tracer 900
De Tracer 900 is een opmerkelijke motorfiets met een sportief hart en de ziel van een machine die uitstekende prestaties levert gecombineerd met allround veelzijdigheid. Voor 2019 is dit bestverkochte model verkrijgbaar in een nieuw Nimbus Gray kleurenschema met een contrasterende rode secundaire kleur. Tech Black blijft de tweede kleuroptie.

Tracer 900GT
Voor de rijders die op zoek zijn naar een premium Sport Tourer. De hoogwaardige speciale uitrusting van de Tracer 900GT omvat volledig verstelbare vering en goudkleurige voorvorkpoten, evenals zijkoffers, full colour TFT instrumentenpaneel en geavanceerde elektronische regelsystemen. De 2019 Tracer 900GT is verkrijgbaar in eennieuw Nimbus Grey kleurenschema met een contrasterende rode secundaire kleur - en wordt ook aangeboden in Midnight Black en Phantom Blue.

Tracer 700
Aangedreven door Yamaha's hooggewaardeerde 689cc inline tweecilindermotor die een sterk, lineair koppel produceert voor puur rijplezier, opent de veelzijdige Tracer 700 de deur naar de Sport Touring wereld voor iedereen. De Tracer 700 is verkrijgbaar in een nieuwe Nimbus Grey kleurenstelling met een contrasterende rode secundaire kleur, maar is ook leverbaar in Tech Black en Phantom Blue.

FJR1300A/AE/AS
Met de bewezen capaciteit voor lange afstanden, zijn de FJR1300A/AE/AS modellen gericht op ervaren rijders die naast prestaties en comfort ook verfijnde techniek waarderen. De FJR1300 modellen zijn verkrijgbaar met elektronische wielophanging (AE en AS model) en schakelen met volledig automatische koppeling (AS model), en zijn in 2019 verkrijgbaar in Tech Graphite en Phantom Blue.

Yamaha originele opties en kleding
Elke Sport Touring klant kan een eigen gepersonaliseerde Yamaha creëren met een scala aan functionele, stilistische en prestatie-accessoires uit het assortiment originele opties.Met de gratis MyGarage app kan iedereen nu zijn ultieme Yamaha online in 3D samenstellen, en vervolgens het opgeslagen bestand verzenden naar zijn of haar Yamaha-dealer die de droom kan omzetten in werkelijkheid. Er is ook een grote selectie vrijetijdskleding en rijkleding voor volwassenen en kinderen verkrijgbaar bij het Yamaha dealernetwerk.

2019 Yamaha Tracer 700GT mt07trgt


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal