Distinguished Gentlemans Ride 2018 ook in Den Bosch

De Distinguished Gentleman's Ride is een wereldwijde organisatie die zich inzet voor de strijd tegen prostaatkanker. Inmiddels worden er ritten georganiseerd in meer dan 600 steden verdeeld over 90 landen, in 2017 reden maar liefst een kleine 60.000 mensen mee voor het goede doel. In Nederland zijn er dit jaar al 15 ritten, niet alleen in de grote steden Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, maar ook op de Veluwe, in Steenwijk en dit jaar dus in Den Bosch. 

Wat is de bedoeling van deze motorrit?
Rijders van café-racers, scramblers en old school classics worden uitgenodigd mee te doen. Gekleed als echte heren en dames stappen zij op 30 september a.s. op de motor en verzamelen zich op de afgesproken locatie. Tevoren hebben zij zich aangemeld via de officiële website van de Distinguished Gentleman Ride, daar wordt ook gedoneerd en vervolgens krijgt men de informatie over de rit.  Aangekomen op de startplek worden de motoren bewonderd en de rit wordt officieel afgetrapt door de plaatselijke organisatie, die ook het goede doel weer even onder de aandacht brengen. Het gaat om een rit in de omgeving van de stad en door het centrum, er wordt langzaam gereden om aandacht te vragen voor het goede doel, maar natuurlijk ook voor de veiligheid aangezien alle deelnemers in herenpak of mantelpak op de motor zitten.

De plaatselijke organisatie zorgt voor begeleiding van de route, voorrijders, mooie start en eind locaties en natuurlijk een prijsje voor de rijder die het meeste geld heeft binnengehaald Een mooie rit met rijders die samen zich in willen zetten voor de strijd tegen prostaatkanker. Een strijd die helaas nog steeds hard nodig is. Wil je ook meedoen of wil je meer lezen over deze ritten, kijk dan op www.gentlemanstride.com en klik door naar Den Bosch!

{snippet YTVideo|yrPptSdULbM}

DGR Den Bosch 2018


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal